Τοποθέτηση ελαστικών ("περαστικά"): μαγαζιά / κόστος

Όσα θα θέλατε να μάθετε για τα ελαστικά της μηχανής σας!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Η κατηγορία Ελαστικά αφορά γνώμες, προσωπικές επιλογές, τέστ, νέα μοντέλα,
γενικές τιμές τιμοκαταλόγων αντιπροσωπιών και γενικότερα πληροφόρηση για Ελαστικά και
ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ-ΛΑΣΤΙΧΑΔΕΣ και τιμοκαταλόγους αυτών!!!
Απάντηση
Richard

Τοποθέτηση ελαστικών ("περαστικά"): μαγαζιά / κόστος

Δημοσίευση από Richard »

Καλησπέρα σε όλους!

Παρέλαβα σήμερα από Γερμανία ένα ζευγάρι ελαστικών (Metzeler M3 Sportek) για την καλή μου (FZ1 Fazer '07) και αναζητώ μαγαζί για τοποθέτηση - ζυγοστάθμιση (τα λεγόμενα "περαστικά").
Έχοντας κάνει μια τηλεφωνική έρευνα αγοράς διαπίστωσα τις εξής τιμές:

Α. Από γνωστά και (από πολλούς) συνιστώμενα μαγαζιά:
1) Περιστέρας: 40-50 Ευρώ
2) Μπούκης: 40 Ευρώ

Β. Από λιγότερο γνωστά:
Φθηνότερη τιμή βρίσκω στο Aytotyres (Αγ. Δημήτριος) με 30 Ευρώ, μετά στο Μοτοτροχό (Πολύγωνο) με 35 Ευρώ και μετά πάμε στα 40 Ευρώ, όπου είναι και οι επώνυμοι. Οι τιμές φτάνουν μέχρι και τα 70 Ευρώ!!!
Σημειωτέον ότι μένω Ζωγράφου και θα προτιμούσα να αποφύγω υπερβολικά μακρινές αποστάσεις, εκτός αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Θα ήθελα πολύ να μου δώσετε τη συμβουλή σας για το πού θα πάω. Δε θα ήθελα να μπλέξω με προβληματικά / ανεύθυνα μαγαζιά.
Σκεφτόμουν να πάω στον Περιστέρα, μιας και το club/forum έχει εμπειρία με αυτόν, απ' ότι διάβασα.
Γνωρίζει κανείς τα 2 φθηνότερα μαγαζιά που ανέφερα?
Τι να προσέξω κατά την τοποθέτηση?

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!

Φίλιππος

Άβαταρ μέλους
jskf16
Model: -
Model year: 2012
Επικοινωνία:

Re: Τοποθέτηση ελαστικών ("περαστικά"): μαγαζιά / κόστος

Δημοσίευση από jskf16 »

Richard έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!
:/abwave::)
Παρέλαβα σήμερα από Γερμανία ένα ζευγάρι ελαστικών (Metzeler M3 Sportek) για την καλή μου (FZ1 Fazer '07)
καλοπατητα
Θα ήθελα πολύ να μου δώσετε τη συμβουλή σας για το πού θα πάω.
Σκεφτόμουν να πάω στον Περιστέρα, μιας και το club/forum έχει εμπειρία με αυτόν, απ' ότι διάβασα.
απαντησες μονος σου!
Τι να προσέξω κατά την τοποθέτηση?
αν ο αλλος ειναι επαγγελματιας δε χρειαζεται να προσεξεις τιποτα....αν πας σε κανενα ασχετο να κοιταξεις ο ζυγοσταθμιστης του να εχει δυναμικη και στατικη μετρηση οπως και τους ειδικους ανταπτορες για το τροχο σου!

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!
τιποτα ...να σαι καλα!!! :D

Άβαταρ μέλους
Themis_81
Model: FZ1
Model year: 2006
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Themis_81 »

Eδω αλλοι ερχονται απο Πειραια στον Περιστερα και εσυ που εισαι διπλα ψαχνεις για αλλον ?

:mrgreen:
Life is not measured by the breaths we take,
but by the moments that take our breath away

todoR1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από todoR1 »

Συγνωμη ρε παιδια αλλα αν το φορουμ παει στον Περιστερα και δινει τοσο φτηνη τιμη 40-50α € τοτε τι να πω!!
Περιστερα και εγω λοιπον και ας ειμαι και στην Θεσσαλονικη

Άβαταρ μέλους
dimitrisfz
Administrator
Model: MT09
Model year: 2015
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dimitrisfz »

todoR1 έγραψε:Συγνωμη ρε παιδια αλλα αν το φορουμ παει στον Περιστερα και δινει τοσο φτηνη τιμη 40-50α € τοτε τι να πω!!
Περιστερα και εγω λοιπον και ας ειμαι και στην Θεσσαλονικη
Φιλε todoR1, η καλυτερη τιμη δεν δινεται σε οποιον ειναι γραμμενος στο φορουμ, αλλα ειναι μελος της λεσχης.
Η τιμη που προφανως πηρε ο Φιλιππος (τηλεφωνικα) ειναι τιμη λιανικης στον οποιοδηποτε πελατη.
Εξαλου ο καθενας κρινει τι θελει και αναλογα πρατει.
:/abwave::) :/abwave::)
Οι σοφοί μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
Οι ανόητοι μιλούν επειδή πρέπει κάτι να πουν.
Πλάτων, 427-347 π.Χ

todoR1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από todoR1 »

:/abwave::) γεια σου και σενα αν σου αρεσει με την καρτα μελους να τα περνεις οσο τα περνουν αλλοι απο αλλα δοκιμασμενα μαγαζια χωρις καρτα! :/abwave::)

Άβαταρ μέλους
SPARTAN

Δημοσίευση από SPARTAN »

Παιδια εγω θα πω οτι πριν ενα χρονο που ειχα αλλαξει λαστιχα στο ς2 στον περιστερα που ειχα παει το DUNLOP RR μου το εδινε 380 ευρο σαν μελος της λεσχης και πιο πανω σε ενα πολυ γνωστο μαγαζι τα εβαλα 360 ευρο.Για μενα τελικα ψαχνεις παντου και επιλεγεις.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
koulis
Model: FZ1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από koulis »

σας τα λεω εγω να ερθετε λαμια να τα βαζετε με 25€ με ζυγοσταθμιση τιιιιποτα.....
δεν με ακουει κανεις......θα σας κερασω κ καφεδακι τιιιιιποτα εσεις παλι....
δωστε τα 50€ σας στο athens τοτε κ πειτε κ ευχαριστω κιολας :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Ocean Depth '07:Racefit Growler CF slip-on,Cat gutted,CA led tailight,Custom led turn signals,MRA DB,Ohlins,GPR,Yamaha belly/gel seat/protectors/rear hugger,EK 520 Gold chain 16/45,SH V.4,Pazzo,Evotech FE,ARacing,Beowulf,Conti Sport Attack 2 190/50

todoR1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από todoR1 »

SPARTAN έγραψε:Παιδια εγω θα πω οτι πριν ενα χρονο που ειχα αλλαξει λαστιχα στο ς2 στον περιστερα που ειχα παει το DUNLOP RR μου το εδινε 380 ευρο σαν μελος της λεσχης και πιο πανω σε ενα πολυ γνωστο μαγαζι τα εβαλα 360 ευρο.Για μενα τελικα ψαχνεις παντου και επιλεγεις.
Γιατι το ψαχνεις τοσο δεν καταλαβαινω
Εδω αλλοι ερχονται απ την αλλη ακρη της αθηνας με κλειστα τα ματια και εσυ για 20 ευρωπουλα κανεις ετσι? +:Shame on you=+:[-X

Άβαταρ μέλους
Frezas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Frezas »

SPARTAN έγραψε:Παιδια εγω θα πω οτι πριν ενα χρονο που ειχα αλλαξει λαστιχα στο ς2 στον περιστερα που ειχα παει το DUNLOP RR μου το εδινε 380 ευρο σαν μελος της λεσχης και πιο πανω σε ενα πολυ γνωστο μαγαζι τα εβαλα 360 ευρο.Για μενα τελικα ψαχνεις παντου και επιλεγεις.
Ακριβως αυτο ! Μην επαναλαμβανομαστε. Ο καθε ενας ψαχνεται και κανει τις επιλογες του.
Πιστεψτε με παντως, οτι μακροπροθεσμα δε θα εχετε οφελος γυρνώντας δεξια και αριστερα
και αναπτύσσοντας επαφες με ενα επαγγελματια εχετε ακομα καλυτερες τιμες απο τις αρχικες!

Και τελος οταν συστηνουμε κατι, δεν σημαινει οτι ειναι πανακια ή υποχρεωνουμε καποιον!!
show must go on....

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
jskf16
Model year: 2012
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jskf16 »

Frezas έγραψε:
Ακριβως αυτο ! Μην επαναλαμβανομαστε. Ο καθε ενας ψαχνεται και κανει τις επιλογες του.
Πιστεψτε με παντως, οτι μακροπροθεσμα δε θα εχετε οφελος γυρνώντας δεξια και αριστερα
και αναπτύσσοντας επαφες με ενα επαγγελματια εχετε ακομα καλυτερες τιμες απο τις αρχικες!

Και τελος οταν συστηνουμε κατι, δεν σημαινει οτι ειναι πανακια ή υποχρεωνουμε καποιον!!
Ετσι ακριβως και να προσθεσω συμφωνοντας και με τα παιδια παραπανω εν μερη..οτι βλεπετε τη μια οψη του νομισματος! Γιατι υπαρχει και η αλλη οψη που μπορει ο Περιστερας και ο καθε Περιστερας να βοηθαει τη λεσχη ως χορηγος ως διοργανωτης και εγω δε ξερω ως τι? Ακομα και να εχετε προσβαση σε αυτο το φορουμ...που συντελει οικονομικα ως χορηγος στο να λεμε εμεις οτι θελουμε εδω μεσα , σα παραδειγμα το αναφερω μη παρεξηγηθω!

και παιδια μην επαναλαμβανομαστε τα χουμε ξαναπει :wink: :/abwave::)

Άβαταρ μέλους
dimitrisfz
Administrator
Model year: 2015
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dimitrisfz »

jskf16 έγραψε:
Frezas έγραψε: Ακριβως αυτο ! Μην επαναλαμβανομαστε. Ο καθε ενας ψαχνεται και κανει τις επιλογες του.

Ετσι ακριβως και να προσθεσω συμφωνοντας και με τα παιδια παραπανω εν μερη..οτι βλεπετε τη μια οψη του νομισματος! Γιατι υπαρχει και η αλλη οψη που μπορει ο Περιστερας και ο καθε Περιστερας να βοηθαει τη λεσχη ως χορηγος ως διοργανωτης και εγω δε ξερω ως τι? Ακομα και να εχετε προσβαση σε αυτο το φορουμ...που συντελει οικονομικα ως χορηγος στο να λεμε εμεις οτι θελουμε εδω μεσα , σα παραδειγμα το αναφερω μη παρεξηγηθω!

και παιδια μην επαναλαμβανομαστε τα χουμε ξαναπει :wink: :/abwave::)
+1000!!!

Ετσι ειναι τα πραγματα, ΑΠΛΑ ο καθενας κανει οτι νομιζει καλυτερο για αυτον, κανεις δεν παει με το ζορι καπου.
Ο Φιλλιπος τα λαστιχα τα αγορασε απο Γερμανια και ψαχνει ενα καλο λαστιχαδικο να τα βαλει σωστα στην μηχανη του.

Θα ήθελα πολύ να μου δώσετε τη συμβουλή σας για το πού θα πάω. Δε θα ήθελα να μπλέξω με προβληματικά / ανεύθυνα μαγαζιά.

Δεν του ειπε κανεις "θα πας εκει", μονος του θα κρινει που θα παει και αν αξιζει να δωσει 10€ παραπανω για να εχει το κεφαλι του ησυχο και αν βρεθει καποιος που εχει παει στο πιο φθηνο μαγαζι και του πει οτι ειναι οκ, τοτε νομιζω οτι εκει θα παει.

Εμεις εδω τις αποψεις μας και τις εμπειριες μας παραθετουμε.

Ας μεινει το τοπικ στο θεμα του και δωστε στον Φιλιππο πληροφοριες για τα μαγαζια που ζηταει.

Φιλε ΤodoR1 εχεις πμ :/abwave::)
Οι σοφοί μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
Οι ανόητοι μιλούν επειδή πρέπει κάτι να πουν.
Πλάτων, 427-347 π.Χ

Άβαταρ μέλους
Alex
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Alex »

φιλε μην το ψαχνεις...πηγαινε περιστερα και ελα μετα να μας πεις εντυπωσεις και αν εχουν αδικο ολοι που πανε εκει.οταν εχεις προσωπικη επαφη με τον εμπορο μπορει και να ειναι διαφορετικα τα πραγματα.καλητερος και πιο σωστος απο τον νικο δεν υπαρχει..ενδιαφερετε και βοηθαει τους πελατες του σε πολλα περα απο τα λαστιχα.
Yamaha R1-Scott voltage-?

Richard

Δημοσίευση από Richard »

Καλησπέρα σε όλους!

Ακολούθησα τη συμβουλή όσων μου απάντησαν στην ερώτησή μου και πήγα στον Περιστέρα για να βάλω τα λάστιχα.
Πραγματικά άψογο μαγαζί, έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
Όσο για τα λάστιχα (Metzeler M3 Sportek) είναι εξαιρετικά! Παρότι με προειδοποίησαν ότι τα καινούργια λάστιχα στην αρχή γλιστράνε και πρόσεχα, έδωσα προοδευτικά κλίσεις. Τώρα είμαι στα 150χλμ και έχω ήδη δώσει αρκετές κλίσεις στη μηχανή, χωρίς την παραμικρή αίσθηση γλιστρήματος και με εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τόσο απόλυτα όσο και σε σχέση με τα μαμά λάστιχα!!!΄

Ευχαριστώ και πάλι όλους, τόσο για τα σχόλιά τους για τα λάστιχα που με βοήθησαν να τα επιλέξω, όσο και για τον Περιστέρα!

Φίλιππος

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελαστικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης