FAST
FAST
παίδες μετά απο FAST το λάστιχο φτιάχνεται ή το πετάς;;;;;;;;;
Re: FAST
Σε ελαστικό με σαμπρέλλα ή tubeless ???Tom έγραψε:παίδες μετά απο FAST το λάστιχο φτιάχνεται ή το πετάς;;;;;;;;;
Η απουσία αισθητή.
- stavros_25
- Model: FZ6
- Model year: 2005
- Επικοινωνία:
Μπουκάλι αφρός (ένα είδος κόλλας) που όταν το ελαστικο πατήσει κάτι και τρυπήσει, προσαρμόζεις τη βαλβίδα με το σωληνάκι του μπουκαλιού στη βαλβίδα της ρόδας και πατάς και αδειάζεις όλο τον αφρό στη ρόδα, ο αφρός πάει στην τρύπα και την κλείνει προσωρινά και ξαναφουσκώνει το λάστιχο έως το κοντινότερο βουλκανιζατερ.George HGT έγραψε:Sorry κιολας αλλα τι ειναι το FAST???
![]()
![]()
![]()
Η ερώτηση έγινε διότι το λαστιχο γίνετε ΚΏλος από το fast .... γνώμη μου πως δε πρέπει να μείνει μέσα καμια βδομάδα, οπως είπα και ποιο πάνω θεωρώ είναι λυση για λίγη ώρα μέχρι να πάς στον λαστιχά!
- master_georgez
- Model: -
- Επικοινωνία:
Είχα 3 μοτό με σαμπρέλα, και πάντα είχα fast μαζί μου. Μέχρι σήμερα ήξερα οτι υπάρχει fast ΜΟΝΟ για σαμπρέλα, και όχι για tubeless.master_georgez έγραψε:Στο tubeless το Fast μπορείς να το βάλεις αρκετες φορές δεν τρεχει τπτ με το λάστιχο
αν και πολοί λαστιχάδες γρινιάζουν γιατι θέλει η ζαντα καθάρισμα απο μέσα πριν μπει το καινούργιο λάστιχο ...
α και κάτι αλλο σε σαμπρέλα δεν μπαίνει......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις....

Η απουσία αισθητή.
Κι εγώ το ίδιο!vaskar έγραψε:Είχα 3 μοτό με σαμπρέλα, και πάντα είχα fast μαζί μου. Μέχρι σήμερα ήξερα οτι υπάρχει fast ΜΟΝΟ για σαμπρέλα, και όχι για tubeless.master_georgez έγραψε:Στο tubeless το Fast μπορείς να το βάλεις αρκετες φορές δεν τρεχει τπτ με το λάστιχο
αν και πολοί λαστιχάδες γρινιάζουν γιατι θέλει η ζαντα καθάρισμα απο μέσα πριν μπει το καινούργιο λάστιχο ...
α και κάτι αλλο σε σαμπρέλα δεν μπαίνει......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις....
Πάντως αν βάλεις fast σε λάστιχο με σαμπρέλα, μετα αντικαθιστάς τη σαμπρέλα με νεα.
- InversionOfControl
- Fazer Hellas Club Member
- Model: FZ1
- Model year: 2009
- Επικοινωνία:
- InversionOfControl
- Fazer Hellas Club Member
- Model: FZ1
- Model year: 2009
- Επικοινωνία:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης