Τον πάτησα παιδιά......

Καθημερινές συζητήσεις σχετικα με μοτό , απόψεις , εντυπώσεις , νέα μοντέλα
Απάντηση
absolutely_FZ6

Τον πάτησα παιδιά......

Δημοσίευση από absolutely_FZ6 »

Χτές το απόγευμα παιδιά συναντήθηκα με ένα φλώρο σε φανάρι που είχε ένα TDM.

Το παιδάκι βασικά είχε καύλες και με ενοχλούσε εκνευριστικά από πίσω χωρίς να με προσπερνά, αφού σκέφτηκα να μπλοκάρω απότομα τα φρένα για να του τη κάνω και να με πληρώσει κιόλας αλλά δεν ήθελα να παίξω έτσι κάτι που θα ήταν επικύνδυνο και για τους δυο μας.

Στο παρακάτω φανάρι ήρθε οριακά στα δεξιά μου......και με τις γνωστές φλώρικες acrapovic μου έδωσε το σύνθημα.

Τα ανοίξαμε μέχρι περίπου τα 160 και μου έκλασε μια μάντρα....
ακόμα και στην εκκίνηση έβλεπε τον κ**ο των Remus μου. :lol:

Fazer Forever

Άβαταρ μέλους
H.A.Balafoutre
Model: FZ6
Επικοινωνία:

Re: Τον πάτησα παιδιά......

Δημοσίευση από H.A.Balafoutre »

Τι θα γίνει ρε γμτ. Εγώ πότε θα τους βρώ στο δρόμο διαθέσιμους να τους διακορεύσω. Όλο οι άλλοι τους πετυχένουν.

Ας πετύχω έναν τέτοιον με TDM ή ΚΤΜ SuperMotard 952 ή z750/s ή hornet ή κάτι εκτός ss τέλος πάντων, έχει να πέσει πολύ γέλιο.

Μέχρι τότε όμως υπομονή και πολύ πλύσιμο ρε γμτ. Τι βρώμα είναι αυτή. Κάθε μέρα και πλύσιμο θέλει και δεν έχω χρόνο......... </->/s2 </->/s2 </->/s2
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Άβαταρ μέλους
zaharakis
Model: -
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaharakis »

εγω προσωπικα τους εχω βαρεθει....

μονο σε κανα στροφιλικι αν θα τους δαγκωσω....

σε πλακωματα δεν δινω ευκολα την χαρα σε κανεναν να κυνηγησω το μηχανακι μου για παρτη τους.... :wink:
ολοι μας αγαπαμε αυτο που κανουμε....
ας κοιταμε να το κανουμε με ασφαλεια..
οχι αλλες απωλειες.
Δημητρης Χαλκιδα
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum

Άβαταρ μέλους
zaharakis
Επικοινωνία:

eNeRGy έγραψε:
zaharakis έγραψε:εγω προσωπικα τους εχω βαρεθει....

μονο σε κανα στροφιλικι αν θα τους δαγκωσω....

σε πλακωματα δεν δινω ευκολα την χαρα σε κανεναν να κυνηγησω το μηχανακι μου για παρτη τους.... :wink:
ase kalitera giati einai kai evaisthito to 600ari se fthores kai provlimata!!! :roll:

karamela pia...! :twisted: :lol:

εμμμ...

τι θα λεγες???

τπτ καλο??
:evil: :evil:
οχι αλλες απωλειες.
Δημητρης Χαλκιδα

Άβαταρ μέλους
H.A.Balafoutre
Επικοινωνία:

Καλό μήνα energy.

Αλλά αυτό το μεγάλο παιδί όλο με τον καλό λόγο στο στόμα είναι.

Μέλι στάζεις, μέλι. :wink:

Κάτσε να δούμε αν αύριο θα έχω φωτό από το νέο Fazer 1000. Για test ride δύσκολα, αλλά από ότι διαβάζω το δικό σου το έχεις πολύ τούμπανο. Οπότε και μια γνώμη σου για το καινούριο θα ήταν ευπρόσδεκτη διότι εκπτώσεις δεν κάνεις ώστε να πεις μια αλήθεια (γκούχ Ζαχαράκη :lol: γκούχ γκούχ).

Πολύ βήχω τελευταία................ <>3 Από το πολύ κάπνισμα θα είναι.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Άβαταρ μέλους
zaharakis
Επικοινωνία:

δεν εχω καταλαβει αν η προτροπη να ειπωθει και καμια αληθεια ειναι για μενα η για τον νικο...:shock:

γιωργο περιμενω επεξηγηση.... :roll: :roll:
οχι αλλες απωλειες.
Δημητρης Χαλκιδα

Άβαταρ μέλους
H.A.Balafoutre
Επικοινωνία:

Αγαπητέ Δημήτρη εννοώ πως για το καλαμπούρι(μεταξύ σοβαρού κι αστείου) του energy για τα εξακοσιάρια ως ένα σημείο έχει δίκιο. Αυτό είναι μέσα στην παρένθεση με το βήχα. Δηλαδή όσο και να το τσιτάρεις το εξακόσα, είναι εξακόσα. Αυτό το ξέρω κι εγώ και δεν με χαλάει καθόλου.

Αλλά γενικά και η δική σου η άποψη αλλά κυρίως η καυστική περιγραφή του energy είναι κάτι που περιμένω να ακούσω για το καινούριο Fazer 1000. Για έναν κύριο λόγο, διότι έχει το χίλια και μπορεί όπως και πολλοί (π.χ. hobo, summoned) άλλοι να μας κάνουν μια πιο ουσιαστική περιγραφή του νέου προϊόντος. Έτσι κάποιοι που ξύνεται η τσέπη τους για καινούρια μηχανή να βρούν εδώ απόψεις με ειδικό βάρος.

Εμείς οι εξεκοσάριδες, επικουρικά, θα σιγοντάρουμε την κουβέντα και μάλιστα αν εσύ Δημήτρη έχεις και εμπειρία καβάλα στο χίλια να μάθουμε αν τελικά για μας υπάρχει ουσιαστικός λόγος για πιθανό καινούριο ξήλωμα της τσέπης μας.

Δεν έχω κάτι να άλλο να πω. Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός και σε καμία των περιπτώσεων να παρεξηγήσω καταστάσεις. Ταμάμ? 8)

Άβαταρ μέλους
zaharakis
Επικοινωνία:

επειδη η πλακα που κανω με τον νικο μεταξυ μας βλεπω οτι εχει παρει αλλη διασταση για οσους την παρακολουθουν...

ρε παιδια αλλο το 1000 κι αλλο το 600....

μην τα ισοπεδωνουμε ολα...

αυτο ελειπε να εχουμε την απαιτηση με ενα 600αρι να κοιταμε στα ισα τα 1000αρια!!! :shock:

απλα εγω λεω οτι δεν βλεπω τον λογο ετσι οπως ειναι το δικο μου τωρα να παω να παρω το 1000....δεν θελω να ειμαι ο πιο γρηγορος αλλα και ουτε θελω να το παιζω καπως..

ειμαι ευχαριστημενος με το μηχανακι μου και δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα πω οτι <καλο το 600αρι ρε γαμωτο αλλα θελω κατι πιο γρηγορο πια>....

αν καποια στιγμη εχω τα λεφτα θα παω να παρω ετσι απλα οτι μου αρεσει εκεινη την στιγμη .....

για κανενα αλλο λογο....
οχι αλλες απωλειες.
Δημητρης Χαλκιδα

Άβαταρ μέλους
hobo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από hobo »

Μιας και εγινε έτσι να σας πω την γνώμη μου για το 600-1000

αφήνουμε έξω ότι έχει να κάνει με αισθητική κλπ.

Καταρχήν το καινούργιο 1000 είναι στις 11.700 ενώ το 2005 το έβρισκες με 10.500 με συναγερμο και 3βάλιτσο (π.χ. εγώ).

Το 600 και ροπές έχει και τελικές. Μπορεί όχι του 1000 αλλά έχει. Και έχει και 8500 χιλιάρικα. Ροπές και τελικές που μέσα στην πόλη ή σε διαδρομές με στροφές κλπ είναι λίγο άχρηστες. Ειδικά η τελική.
Μιας και το στυλ της μοτο είναι ταξίδι και όχι να δαγκάνεις τα κλειδιά στις διαδρομές υποτίθετε ότι δεν οδηγάς και οριακά. Αρα για τόσο ειναι μια χαρά.

Και ας πούμε ότι πας μια διαδρομή με ευθείες. Εκκίνηση γρήγορη = αχρηστη. Πιος το τσιτώνει τέρμα το μηχανάκι και κάθε πότε έχει την ευκαιρεία να το κάνει π.χ. στο Αθήνα θεσ/νικη κλπ. ή σε ένα κομάτι με μια ευθεία. Από που να εκκινήσεις ?

Ρεπρίζ ? οκ εδώ ίσως να ήθελε λίγο αλλά και πάλι αν κάνεις 4 αντί 4,6 δευτερα ποιον πειράζει. Και άντε και ήρθαμε και στην τελική. Δηλ δεν φτάνει αυτή που έχει π.χ. το 600 και σε όλη την διαδρομή πάμε με τέρμα και δεν μας φτάνει ή σε κάποιο σημείο το δίνουμε για να δούμε τι κάνει?

Εγώ για π.χ. για να δω 270 έκανα 7 μήνες περίπου και αυτό μόνο για να δω αν φτάνει. Δεν νιώθω άνετα με τόσα και είναι και κούραση. το ανάλογο με το 600. πάει 240 π.χ. δεν είναι κούραση αυτή η ταχύτητα? για να μην πω για επικίνδυνη. Στην Ελλαδα είμαστε με λακούβες, σκυλιά γατιά και άλλα ζώα σε δρόμους αλλά και πίσω από τιμόνια.

Από 14-15 οδηγώ μηχανάκια και είμαι 37 (μόλις). Και αν το προηγούμενο μου δεν ήταν 900 και έπαιζε και λίγο θέμα εγωισμού δεν θα έπερνα το 1000. Κρατάει καλύτερα λόγο αναρτήσεων έχει πολύ καλά φρένα κλπ αλλά αντικειμενικά νομίζω τα 1000άρια για Ελλάδα είναι πολύ.
Και το λέω αυτό σε συνάρτηση με θέμα ''''ασφάλεια''''. π.χ. και το R1 και το RR καλύτερα αλλά αν δεν έχεις εγνατίες (που υποτίθετε είναι περιφραγμένες- χωρίς σκυλιά, κατολισθήσεις, λακούβες, σαμαράκια, λάδια, τελάρα, τρακτερ, ) είναι επικίνδυνα. Και τέτοια μοτόρια τα έχεις 'λογικά' γιατί πας γρήγορα, άρα οριακά, άρα επικίνδυνα.

Ειδικά τώρα που το 1000 έφτασε 11700 δλδ 3000 διαφορά (χοντρικά το 1/3 τις τιμής) ουσιαστικός λόγος δεν υπάρχει. Εκτός αν τα λεφτά είναι αμελητέα ποσότητα και μπένει και θέμα εντυπωσιασμού-εγωισμού.

Οπως και να εχει αλλο να λες 600 αλλο 1000.

Δεν μετάνιωσα που το πήρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το 1000 αλλά το μηχανάκι είναι πολύ. Και όσα καλά έχει τα έχει καβάτζα αν τα χρειαστώ και όταν. Στην γενική του χρήση όμως είναι πολύ.
ότι πεις ... θα το πληρώσεις

Άβαταρ μέλους
zaharakis
Επικοινωνία:

πιστευω τωρα πως και η αποψη του αγγελου αλλα και η δικη μου να εχει καλυψει και τις δυο πλευρες...(1000 και 600)

ειναι θεμα καθαρα τι θελει ο καθενας μας απο τη ζωη του :shock:
γιατι αν ηταν θεμα τι θελει ο καθενας απο το μηχανακι του μονο και τπτ αλλο....τοτε θα ειχαμε ολοι μας τουμπανιασμενα βουσα..... :(

η ουσια ειναι να ξερουμε τι θελουμε και μεχρι ποσο φτανουμε...

ειναι πολυ τα 600αρια για ελλαδα παιδια και καθε τι αλλο μεγαλυτερο ειναι πιστευω θεμα υπερβολης...

οχι φυσικα οτι δεν μπορουν να τα πανε αυτοι που τα εχουνε αλλα ρε γαμωτο στην ελλαδα ειμαστε....

το θεμα για μενα ειναι να με καλυπτει σε αυτο που θελω να εχω καθημερινα...

και πιστευω οτι και πολυ μου ειναι!!! :roll: :roll:

η ουσια ειναι πιο πολυ στην φραση του αγγελου

<<Και αν το προηγούμενο μου δεν ήταν 900 και έπαιζε και λίγο θέμα εγωισμού δεν θα έπερνα το 1000.>>

που για μενα ειναι ολα τα λεφτα...και μπραβο του που το λεει στα ισια :wink: :thumright: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
οχι αλλες απωλειες.
Δημητρης Χαλκιδα

Daemon

Δημοσίευση από Daemon »

absolutely_FZ6 έγραψε: Τα ανοίξαμε μέχρι περίπου τα 160 και μου έκλασε μια μάντρα....
Κουλος ηταν :)

Άβαταρ μέλους
zaharakis
Επικοινωνία:

Daemon έγραψε:
absolutely_FZ6 έγραψε: Τα ανοίξαμε μέχρι περίπου τα 160 και μου έκλασε μια μάντρα....
Κουλος ηταν :)

:shock: :shock:

προβλεπω μαχη..... :lol: :lol: :lol: :lol:
οχι αλλες απωλειες.
Δημητρης Χαλκιδα

Άβαταρ μέλους
H.A.Balafoutre
Επικοινωνία:

Συμφωνώ με την άποψη του hobo 100% οπότε Δημήτρη καταλαβαίνεις και τον τρόπο που σκέφτομαι και κάνω την όλη κουβέντα.

Αλλά.............

Εικόνα

.............αλλά οι πειρασμοί είναι πολλοί. Ο εξής ένας. FZ1(έφ-ζέτ-ένας)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος H.A.Balafoutre την Πέμ 02 Μαρ 2006, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Sotosfz6
Model: MT09
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sotosfz6 »

aaaaaaxxxxxx
...quoth the raven nevermore...

Άβαταρ μέλους
zaharakis
Επικοινωνία:

ρε οχι μονο αχ αλλα και βαχ....

αλλα πολλα τα λεφτα μονο για την κ@υλα μας δεν συμφωνειτε??

αν ειχα την οικονομικη ανεση μπορει να το επαιρνα και γω ρε παιδια αλλα και παλι τσαμπα αγορα θα ηταν....για την ελλαδιτσα μας παντα μιλαω...

γιατι για την προσωπικη μας ικανοποιηση....δεν τιθεται κανενας ενδοιασμος!!!!
οχι αλλες απωλειες.
Δημητρης Χαλκιδα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές Μοτοσυκλέτας”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης