Συγκέντρωση προϊόντων για τα Παιδικά Χωριά SOS και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας ..!!.

Οτιδήποτε μας αφορά όλους και πρέπει να ανακοινωθεί, διάφορες ενέργειες του κλάμπ, εκδηλώσεις κλπ.
Απάντηση
FazerClub
Administrator
Δημοσιεύσεις: 342
Εγγραφή: Δευ 03 Ιαν 2005, 21:47

Συγκέντρωση προϊόντων για τα Παιδικά Χωριά SOS και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας ..!!.

Δημοσίευση από FazerClub » Τετ 04 Δεκ 2019, 16:02

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η λέσχη μας θα υποστηρίξει τα Παιδικά Χωριά SOS και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας. Μην ξεχνάμε ότι, οι ανάγκες αυτών των ανθρώπων δεν παύουν να υφίστανται όλο το χρόνο, αλλά μιας που οι συνθήκες ζωής δεν μας επιτρέπουν να δούμε όσο θα επιθυμούσαμε τον διπλανό μας, οι γιορτινές μέρες που έρχονται είναι μια καλή ευκαιρία να επιτρέψουμε στην ανθρωπιά μας να λάμψει.

Όλοι περνάμε δύσκολα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά όλοι έχουμε μέσα μας το πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Ευκαιρία λοιπόν να εκφραστούμε με έναν πολύ όμορφο, ουσιαστικό και διακριτικό τρόπο, μέσω του Fazerclub.

Το σωματείο Fazerclub αναλαμβάνει και φέτος την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, καθαριστικών όπως και παιδικών ρούχων & παιχνιδιών για τα παιδικά χωριά SOS και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνει στο χώρο της λέσχης μας. Ξεκινά την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020. Ο χώρος της λέσχης (Ταϋγέτου 107 Αθήνα) θα δέχεται τις προσφορές σας τις επόμενες Τετάρτες (ημέρες συνάντησης 11 & 18 Δεκεμβρίου και 8 & 15 Ιανουαρίου ) από τις 7μμ έως τις 10μμ.

Μια ιδέα για τα είδη που θα μπορούσε κανείς να προσφέρει είναι εδώ. Επίσης αν κάποιος έχει παιχνίδια ή βρεφικά/παιδικά ρούχα σε καλή κατάσταση μπορεί επίσης να τα φέρει στη λέσχη για να δωριστούν και αυτά.

Προσοχή: στη λέσχη θα συγκεντρωθούν ΜΟΝΟ είδη τροφίμων και προϊόντα και σε καμία περίπτωση χρήματα για να αγορασθεί οτιδήποτε. Προσπαθήστε λοιπόν να θυμηθείτε να αγοράσετε κάτι κι όχι να αφήσετε την αξία του σε χρήματα.

Επίσης δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί κανένας για την παραπάνω κίνηση, είτε επειδή είναι αντίθετος στην όλη σκέψη (σεβαστό), είτε γιατί δεν έχει την οικονομική δυνατότητα (ακόμη πιο σεβαστό). Η όλη διαδικασία συγκέντρωσης θα είναι διακριτική, ανώνυμη και εχέμυθη, έτσι ώστε να μην έρθει κανείς σε δύσκολη θέση επειδή μπορούσε πχ. να φέρει 1 κουτάκι γάλα και κάποιος άλλος 1 κούτα.

Τα συγκεντρωμένα τρόφιμα θα παραδοθούν στα Γραφεία των SOS στην Αθήνα, (Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας) από όπου και θα διανεμηθούν αναλόγως των αναγκών τους.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συμμετοχή όλων!

Εκ του ΔΣ του Fazerclub

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”