Συνδρομές μελών για το 2020

Οτιδήποτε μας αφορά όλους και πρέπει να ανακοινωθεί, διάφορες ενέργειες του κλάμπ, εκδηλώσεις κλπ.
Απάντηση
FazerClub
Administrator
Δημοσιεύσεις: 371
Εγγραφή: Δευ 03 Ιαν 2005, 21:47
Επικοινωνία:

Συνδρομές μελών για το 2020

Δημοσίευση από FazerClub »

Αγαπητοί φίλοι,

Ακόμη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της κι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεκινάει η περίοδος ανανέωσης της ετήσιας συνδρομής μας στο Fazerclub, για το 2020.

O λόγος της έγκαιρης ανανέωσης συνδρομής οφείλεται στον προγραμματισμό για τις επερχόμενες υποχρεώσεις και δραστηριότητες της λέσχης.

Η ανανέωση συνδρομών για τα εν ενεργεία μέλη είναι από τις 13 Νοεμβρίου 2019 έως και την 01 Ιανουαρίου 2020 και η περίοδος ανανέωσης θα τηρηθεί αυστηρά, καθώς έχουμε μπροστά μας περίπου 1,5 μήνα για να τακτοποιήσουμε την ελάχιστη υποχρέωση προς τη λέσχη μας.

Στην περίπτωση που κάποιο μέλος δεν ανανεώσει μέσα σε αυτό το διάστημα δεν θα μπορεί να συμμετέχει στα δώρα της πίτας και κυρίως απενεργοποιείται (μέχρι να ανανεώσει) από το κλειστό πεδίο του φόρουμ.

Θυμίζουμε στα μέλη ότι, καταθέτοντας τη συνδρομή μας στηρίζουμε τη λέσχη, συντηρούμε το Site/Forum, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε τις εκδηλώσεις μας, συντηρούμε το δικό μας χώρο, όπου πραγματοποιούνται οι συναντήσεις και πολλές εκδηλώσεις μας.

Παρακαλούμε επίσης τα μέλη να μην περιμένουν μέχρι την ημερομηνία λήξης καταβολής της συνδρομής διότι, αφενός θα διευκολυνθεί το ταμείο της λέσχης και αφετέρου το Δ.Σ. θα μπορέσει να οργανώσει καλύτερα τις επερχόμενες δραστηριότητες των μελών.

Πληροφοριες για τη συνδρομη θα επικοινωνησετε:

Τα εντός Αττικής μέλη:
Πληρώνουν απευθείας στον ταμία, στη λέσχη ή σε οποιαδήποτε συνάντηση ή βόλτα.

Τα εκτός Αττικής μέλη:
Στον τραπεζικό λογαριασμό του ταμείου της λέσχης, (δίνεται από τον ταμία, μέσω pm).

Για οποιαδήποτε απορία, για τις καταθέσεις-ανανεώσεις και τους τραπεζικούς λογαριασμούς, απευθυνθείτε στον ταμία: AUDIOSLAVE.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Εκ του Δ.Σ.
FazerHellasClub

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες