Αιμοδοσία: Σάββατο 24/11/2018

Οτιδήποτε μας αφορά όλους και πρέπει να ανακοινωθεί, διάφορες ενέργειες του κλάμπ, εκδηλώσεις κλπ.
Απάντηση
FazerClub
Administrator
Δημοσιεύσεις: 323
Εγγραφή: Δευ 03 Ιαν 2005, 21:47

Αιμοδοσία: Σάββατο 24/11/2018

Δημοσίευση από FazerClub » Τετ 07 Νοέμ 2018, 14:31

Οι ατάκες αφύπνισης,ενεργοποίησης,πρόσκλησης αιμοδοσίας πολλές. Η ουσία μόνο μία: Την ύστατη στιγμή ενός ανθρώπου το αίμα σου, μπορεί να την μετατρέψει στην πρώτη της υπόλοιπης ζωής του! Σκέψου να είναι μέλος της οικογένειάς σου ή φίλος(η) και πόσο μπορεί αυτή η κίνηση να επηρεάσει και τη δική σου ζωή ή αυτός ο άνθρωπος να είσαι ο ίδιος! Η επόμενη αιμοδοσία της κοινής τράπεζας αίματος Άνεμος-Fazerclub, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στο Περιστέρι (Νησίδων και Μωρογιάννη) 9.00' με 13.00'. Μη χάσεις την ευκαιρία αν δεν είσαι αιμοδότης να ξεκινήσεις. Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί τον αριθμό ΑΜΚΑ σου και την αστυνομική σου ταυτότητα.

Η διεύθυνση είναι από το 2016 : Στη διασταύρωση Νησίδων και Μωρογιάννη στο Περιστέρι.

Θα πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους ότι:

• Για να υπάρχει πάντοτε διαθέσιμο αίμα πρέπει το 10% του πληθυσμού της Χώρας να προσφέρει τουλάχιστον μια φορά το χρόνο αίμα.

• Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη ώρα για να σώσουμε τον συγγενή ή τον φίλο μας, δεν λύνει το πρόβλημα. Θα μένει πάντα το άγχος και στους συγγενείς και στο προσωπικό της Αιμοδοσίας «πως θα βρούμε τώρα αίμα». Αντίθετα, ως εθελοντής αιμοδότης με ένα τηλεφώνημα προσφέρεις αίμα σε όποιον συγγενή ή φίλο έχει ανάγκη χωρίς να χρειαστεί να παραβρεθείς εκείνη τη στιγμή, αλλά μπορείς να αναπληρώσεις τη φιάλη όποτε μπορέσεις.

Χρήσιμες Συμβουλές

Όσοι κάποια στιγμή θα χρειαστούν αίμα από την Τράπεζα αίματός μας, σας ευχαριστούν εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”