Αγορά FZ8 2011 αγωνία με λαχτάρα και μαγνήτες...

kokobill
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Πέμ 21 Αύγ 2014, 09:32
Model: FZ6
Model year: 2005

Re: Αγορά FZ8 2011 αγωνία με λαχτάρα και μαγνήτες...

Δημοσίευση από kokobill »

Διευκρινίσεις.
Το βολάν ΕΙΝΑΙ το παλιό 99% για τους ακόλουθους λόγους.
1) Με ένα απλό ψάξιμο με το Νο πλαισίου φαίνεται το μοντέλο του 2012 και φαίνεται να φοράει το ανταλλακτικό 5VY-81450-00-00. Απλά, επίσημα και ξάστερα.
2) Ο πρώην ιδιοκτήτης ΔΕΝ έχει αλλάξει το βολάν και ΔΕΝ έχει κάποιο χαρτί. (Προφανώς ο μάστορας του δεν θα του άλλαζε χαριστικά 500 ευρώ ανταλλακτικό χωρίς να του το πει ή χωρίς να υπογράψει βιβλιαράκι κλπ κλπ)
3) Τέλος και πέρα από οτιδήποτε άλλο, ο Πατρινός μάστορας μου που το άνοιξε και το είδε μου επιβεβαίωσε ότι είναι το παλιό οπότε θα μου έχει φωτογραφία διαθέσιμη για να το δω και εγώ και αφού αλλαχτεί θα το κρατήσω όπως επίσης και το χαρτί αγοράς του καινούριου που φορέθηκε.

Προφανώς και έχω σκεφτεί όλα τα παραπάνω που αναφέρεις αλλά:
1) Ο μάστορας Θεσσαλονίκη είναι ο ίδιος από τον οποίο πήρα το παλιότερα το FZ6 και πίνω (έπινα???) νερό στο όνομα του.
2) Ο μάστορας Θεσσαλονίκη δεν πήρε ούτε ένα ευρώ (από εμένα) για τον όποιο έλεγχο έκανε (και μάλιστα παλιότερα είχε δει και δεύτερο μοτό ίδιο μοντέλο)
3) Στον μάστορα Θεσσαλονίκη ζήτησα να κάνει τον έλεγχο και την πιθανή αλλαγή ή ακόμα και να μου πουλήσει κάποιο οποιοδήποτε extra (μπαταρία, τσιμούχες καλαμιών κλπ) ώστε να μπορέσω με κάποιο τρόπο να του αφήσω μερικά χρήματα για τον κόπο που έκανε να ελέγξει τα μηχανάκια κλπ

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να μη θέλει ο συγκεκριμένος να κάνει μια δουλειά για την οποία θα πληρωνόταν και μάλιστα όσο καλά αποφάσιζε ο ίδιος και ταυτόχρονα να με αφήσει εκτεθειμένο σε ένα ζήτημα που του έχω αναφέρει ότι θέλω να έχω καλυμμένο. (Για την ιστορία να πούμε ότι ο μάστορας αυτός είχε ο ΙΔΙΟΣ FZ1 και δεν πιστεύω να μην είχε αλλάξει το βολάν του :P )

kokobill
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Πέμ 21 Αύγ 2014, 09:32
Model: FZ6
Model year: 2005

Re: Αγορά FZ8 2011 αγωνία με λαχτάρα και μαγνήτες...

Δημοσίευση από kokobill »

Από σήμερα θα είναι και διαθέσιμη η προσφορά που αναφέρω παραπάνω. Όποιος θέλει μπορεί να με PM.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρολογικά”