servise 10000km
-
- Επικοινωνία:
servise 10000km
καλησπερα!!!κοντευω στα 10000κμ και λογο του οτι βρισκομαι θεσσαλονικη ειπα να κανω αναζητηση συνεργειου....πηγα στον αντιπροσωπο της yamaha και του ρωτισα τι περιλαμβανει.και μου λεει λαδια φιλτρο μπουζι καυσαναλυση και φιλτρο αερα....ρε παιδια στο servise book δεν λεει κατι για μπουζι στις 10000κμ.πιστευω ειναι λιγα και απατεωνια..λεει μονο ελεγχο μπουζι...ουτε φιλτρο αερα λεει....ουτε καυσαναλυση.τι παιζει?ειναι απατεωνας και θελει να βγαλει λεφτα?οι ολοι αυτο το servise κανατε?
Re: servise 10000km
Αποκλειεται να σου ειπε αλλαγη μπουζι σ' αυτα τα χλμ.
Οσο για το φιλτρο αερος το χω ξανακουσει να παιζει σ' αυτα τα χλμ (αν και μαλλον περιττο).
Ολα τ' αλλα normal μου φαινονται.
Οσο για το φιλτρο αερος το χω ξανακουσει να παιζει σ' αυτα τα χλμ (αν και μαλλον περιττο).
Ολα τ' αλλα normal μου φαινονται.
- jskf16
- Model: -
- Model year: 2012
- Επικοινωνία:
ψιτ
..λαδια φιλτρο λαδιου και καλο ταξιδι πες του
....

για το φ.α αν εκανες 8000χλμ σε χωμα αλλαξε το

-
- Επικοινωνία:
σας ευχαριστω παιδια..και μενα χαζο μου ακουστηκε μπουζι στις 10000κμ.αυτα τα μπουζι υπηρχαν την 10ετια του 90 οχι τωρα και ενοψι 2010....και το φιλτρο αερος το ιδιο....ενα χτυπημα και ενα φυσημα και ειναι ενταξει...
+1000jskf16 έγραψε:ψιτ..λαδια φιλτρο λαδιου και καλο ταξιδι πες του
....
![]()
![]()

ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ
ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ ΧΑΜΟΥ......
ΑPRILIA TUONO Κ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ .......
JAPAN ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ,,,,,,,,,,,,,
Ciao, Super Sic
ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ ΧΑΜΟΥ......
ΑPRILIA TUONO Κ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ .......
JAPAN ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ,,,,,,,,,,,,,
Ciao, Super Sic
- jskf16
- Επικοινωνία:
και αυτο στη δεκατια του 80 ητανmpatsoyios έγραψε:και το φιλτρο αερος το ιδιο....ενα χτυπημα και ενα φυσημα και ειναι ενταξει...

-
- Επικοινωνία:
και εμενα σημερα που πηρα τηλ σε αντιπροσωπο τα ιδια μου ειπε τι κανουμε τωρα?? αν παμε εξω χανουμε την εγγυηση??
- jskf16
- Επικοινωνία:
οχι βεβαια , σφραγιζετε το βιβλιαρακι σου κανονικα....αρκει ο μηχανικος εκει να εχει αδεια εξασκησεως επαγγελματος , και εγω εξω το παω....μια και εδω η Yamaha απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!xris1 έγραψε:και εμενα σημερα που πηρα τηλ σε αντιπροσωπο τα ιδια μου ειπε τι κανουμε τωρα?? αν παμε εξω χανουμε την εγγυηση??

....βρε παιδια μηπως σας λενε ελεγχο στα μπουζι και στο φ.αερα και οχι αντικατασταση και εχετε πανικοβληθει αδικως

-
- Επικοινωνία:
jskf16 έγραψε:οχι βεβαια , σφραγιζετε το βιβλιαρακι σου κανονικα....αρκει ο μηχανικος εκει να εχει αδεια εξασκησεως επαγγελματος , και εγω εξω το παω....μια και εδω η Yamaha απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!xris1 έγραψε:και εμενα σημερα που πηρα τηλ σε αντιπροσωπο τα ιδια μου ειπε τι κανουμε τωρα?? αν παμε εξω χανουμε την εγγυηση??
....βρε παιδια μηπως σας λενε ελεγχο στα μπουζι και στο φ.αερα και οχι αντικατασταση και εχετε πανικοβληθει αδικως
oxi ο ενας μου ειπε αντικατασταση και ητανε κατηγορηματικος οτι επιβαλλεται και ο αλλος λεει αν θελεις το βγαζω και το αλλαζω αλλιως δε το βγαζω καθολου και κανουμε μονο λαδια φιλτρο αερα
- isidoros
- Model: Other
- Επικοινωνία:
φιλε θα απαιτησεις να σου αλλαξει οτι θελεις εσυ λαδια φιλτρο λαδιου φιλτρο αερος προαιρετικο και ελεγχο τιποτα αλλο,υποχρεωσετον να σου σφραγισει το βιβλιαρακι αλλιως απειλησε τον οτι θα τον καταγγειλεις στην Yamaha
Λοιπον ειχα παρει και εγω σε 2 εξουσιοδοτημενα στη Θεσ/κη και μου ειπαν τα ιδια και μολις τους ειπα οτι δεν βλεπω κατι τετοιο στο service book μου τα γυρισαν και ειπαν οτι ειναι προεραιτικο,mpatsoyios έγραψε:καλησπερα!!!κοντευω στα 10000κμ και λογο του οτι βρισκομαι θεσσαλονικη ειπα να κανω αναζητηση συνεργειου....πηγα στον αντιπροσωπο της yamaha και του ρωτισα τι περιλαμβανει.και μου λεει λαδια φιλτρο μπουζι καυσαναλυση και φιλτρο αερα....ρε παιδια στο servise book δεν λεει κατι για μπουζι στις 10000κμ.πιστευω ειναι λιγα και απατεωνια..λεει μονο ελεγχο μπουζι...ουτε φιλτρο αερα λεει....ουτε καυσαναλυση.τι παιζει?ειναι απατεωνας και θελει να βγαλει λεφτα?οι ολοι αυτο το servise κανατε?
μαλλον ειναι παγια τακτικη αν πιασει
τελικα το εκανα σε εναν απο τους δυο μονο αυτα που πρεπει και σφραγιστηκε κανονικα το βιβλιο εννοειται.
Τι ειναι αυτοι ρε συ

Δεν εχω μεινει καπου ιδιαιτερα ικανοποιημενος για να σου προτείνω, στο τελος θα φτασουμε στην Αθηνα για να κανουμε σερβις
- jskf16
- Επικοινωνία:
παπαριες λενε και οι 2xris1 έγραψε: οχι ο ενας μου ειπε αντικατασταση και ητανε κατηγορηματικος οτι επιβαλλεται και ο αλλος λεει αν θελεις το βγαζω και το αλλαζω αλλιως δε το βγαζω καθολου και κανουμε μονο λαδια φιλτρο αερα

δηλαδη ....
ο ενας λεει αντικατασταση σωνει και καλα χωρις να ελεξει πρωτα!

και ο αλλος σα να σου λεει φιλαρακι αμα ειναι να λυσουμε να τα αλλαξουμε , μη λυνουμε και τζαμπα!

καλα κρασιααα...χαχαχαχααχ
τςπ , παιδια ....στα 10 ο ελεγχος προβλεπεται και απο εκει και περα πραττει ο μηχανικος αναλογως , αλλα επειδη στα 10 πολλοι που τα ειχαν ελεξει διαπιστωσαν οτι τσαμπα ελυσαν κανουν την αλλαγη μια και καλη στα 20 , που τοτε και φ.αερα και μπουζι ετσι και αλλιως πανε για αλλαγη με αποτελεσμα να πληρωνεται την εργασια μια φορα και πιανει και τοπο!
απο εκει και περα εσεις κρινεται μαζι με το μηχανικο σας κατοπιν συννενοησης

-
- Επικοινωνία:
jskf16 έγραψε:παπαριες λενε και οι 2xris1 έγραψε: οχι ο ενας μου ειπε αντικατασταση και ητανε κατηγορηματικος οτι επιβαλλεται και ο αλλος λεει αν θελεις το βγαζω και το αλλαζω αλλιως δε το βγαζω καθολου και κανουμε μονο λαδια φιλτρο αερα...χαχααχαχχα
δηλαδη ....
ο ενας λεει αντικατασταση σωνει και καλα χωρις να ελεξει πρωτα!![]()
και ο αλλος σα να σου λεει φιλαρακι αμα ειναι να λυσουμε να τα αλλαξουμε , μη λυνουμε και τζαμπα!![]()
καλα κρασιααα...χαχαχαχααχ
τςπ , παιδια ....στα 10 ο ελεγχος προβλεπεται και απο εκει και περα πραττει ο μηχανικος αναλογως , αλλα επειδη στα 10 πολλοι που τα ειχαν ελεξει διαπιστωσαν οτι τσαμπα ελυσαν κανουν την αλλαγη μια και καλη στα 20 , που τοτε και φ.αερα και μπουζι ετσι και αλλιως πανε για αλλαγη με αποτελεσμα να πληρωνεται την εργασια μια φορα και πιανει και τοπο!
απο εκει και περα εσεις κρινεται μαζι με το μηχανικο σας κατοπιν συννενοησης![]()
+:Applause=+:=D> ΤΗΝ παρασκευη παω για σερβις
- Fotis
- Επικοινωνία:
Καλησερα παιδες, θελω να θιξω και εγω με την σειρα μου το ζητημα του σερβις των 10000km καθως τα πλησιαζω..
Επειδη ειχα ρωτησει εναν εξουσιδοτημενο και μου ειπε οτι θα χρειαστει και μπουζι και σε συνδυασμο αυτων που γραφει το μανουαλ μου φανηκε παραλογο και ειπα να ρωτησω στην μοτοδυναμικη να σιγουρευτω.
Στο δια ταυτα, αυτο που μου ειπαν ειναι το εξης:
Το μανουαλ λεει οτι πρεπει να αλλαξουμε στα 20000km, αλλα λογω του οτι δεν εχουμε αυτοκινητοδρομους και προφανως το εχεις σταματημενο συχνα στα φαναρια πρεπει να τα αλλαξεις στα 10000km.Επισης μου λεει ισως χρειαστει και το φιλτρο αερα αν ειναι αρκετα βρομικο, οπως επισης και τακακια πισω αν αλογα την χρηση.
Το θεμα μου δεν ειναι τα αρκετα εξτρα λεφτα για μπουζι που θα χρειαστω, αλλα τελικα τι ισχυει τελικα και τι ειναι καλο για την μηχανη?
Επειδη την πηρα μεταχειρισμενη προσφατα δεν θα με πειραζε να τα αλλαζα να εχω το κεφαλι μου σιγουρο αλλα αν αυτο συνβαινει καθε 10000κμ ειναι αρκετα επιπονο οικονομικα(πιασοκολε!!)
Θελα τα φωτα σας παιδες για το τι προτινετε να κανω
??

Επειδη ειχα ρωτησει εναν εξουσιδοτημενο και μου ειπε οτι θα χρειαστει και μπουζι και σε συνδυασμο αυτων που γραφει το μανουαλ μου φανηκε παραλογο και ειπα να ρωτησω στην μοτοδυναμικη να σιγουρευτω.
Στο δια ταυτα, αυτο που μου ειπαν ειναι το εξης:
Το μανουαλ λεει οτι πρεπει να αλλαξουμε στα 20000km, αλλα λογω του οτι δεν εχουμε αυτοκινητοδρομους και προφανως το εχεις σταματημενο συχνα στα φαναρια πρεπει να τα αλλαξεις στα 10000km.Επισης μου λεει ισως χρειαστει και το φιλτρο αερα αν ειναι αρκετα βρομικο, οπως επισης και τακακια πισω αν αλογα την χρηση.
Το θεμα μου δεν ειναι τα αρκετα εξτρα λεφτα για μπουζι που θα χρειαστω, αλλα τελικα τι ισχυει τελικα και τι ειναι καλο για την μηχανη?
Επειδη την πηρα μεταχειρισμενη προσφατα δεν θα με πειραζε να τα αλλαζα να εχω το κεφαλι μου σιγουρο αλλα αν αυτο συνβαινει καθε 10000κμ ειναι αρκετα επιπονο οικονομικα(πιασοκολε!!)
Θελα τα φωτα σας παιδες για το τι προτινετε να κανω
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Yamaha FAzer s2 '09
- koulis
- Model: FZ1
- Επικοινωνία:
οκ...εαν εχει φτασει κ η μοτοδυναμικη να εφαρμοζει την τακτικη που εφαρμοζουν τα εκαστοτε εξουσιοδοτημενα της yamaha-εννοω αυτα που δεν εχουν την επωνυμια της "μοτοδυναμικης-τι να πω...πραγματικα περναμε κριση...
foti στα 10k αλλαζεις λαδια φιλτρο λαδιου κ γενικο ελεγχο...ΤΠΤ ΜΑ ΤΠΤ ΑΛΛΟ
υγ:εκτος κ εαν βρεθει κατι που χριζει αλλαγης...
αλλα το γενικο συμπερασμα ειναι το απο πανω

foti στα 10k αλλαζεις λαδια φιλτρο λαδιου κ γενικο ελεγχο...ΤΠΤ ΜΑ ΤΠΤ ΑΛΛΟ
υγ:εκτος κ εαν βρεθει κατι που χριζει αλλαγης...
αλλα το γενικο συμπερασμα ειναι το απο πανω

Ocean Depth '07:Racefit Growler CF slip-on,Cat gutted,CA led tailight,Custom led turn signals,MRA DB,Ohlins,GPR,Yamaha belly/gel seat/protectors/rear hugger,EK 520 Gold chain 16/45,SH V.4,Pazzo,Evotech FE,ARacing,Beowulf,Conti Sport Attack 2 190/50
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης