Δεν ειναι να μπαινω σε μαγαζι με μπιχλιμπιδια για το μηχανακι μας.....αρρωσταίνω ρε γαμωτο!!
Και μιας και μπηκα σημερα να ρωτησω για τη βαση της καμερας που συζητουσαμε σε αλλο ποστ, επεσα πανω σε ενα ζευγαρακι μανετες.
Τις κοιταξα, με κοιταξαν και μου ειπαν μη φυγεις αν δε μας αγορασεις......εεεεε...και τι να κανω.....ειμαι καλος ανθρωπος και τις πηρα.....
Βασικα ειχα το νου μου να αλλαζα τις μαμα, που ειναι μεταλλικές, σε κατι πιο σκουρο και μιας και δεν παιζουν λεφτα για ρυθμιζομενες - ακριβες, αρκέστηκα σε ενα οικονομικο ζευγαρακι look Carbon και οσο αντεξουν....
ααααααααααααα...................και επειδή εχουμε γινει και πολλοι γρηγοροι ....... .......και το εργαλειο θελει αγνωνιστικο σταντ (πως θα μπουν αλλωστε οι θερμαινόμενες κουρβετες....... ), πηρα και ενα ζευγαρακι βασεων για πισω σταντ........μικρα και διακριτικα
..............και μιας και δε θα μπει ποτε σταντ, τουλαχιστον οι λαστιχαδες και πλυντηριαδες θα κανουν πιο ευκολα τη δουλεια τους........
η αλυσιδα σου μηπως θελει λιγο περασμα με παραφινελαιο?
ωραια κ τα μπλιμπλικακια για το σταντ
εχεις βρει σταντ αγωνιστικο?
δεν μας ειπες κ ποσο πηγε το μαλλι για το καθενα
Ocean Depth '07:Racefit Growler CF slip-on,Cat gutted,CA led tailight,Custom led turn signals,MRA DB,Ohlins,GPR,Yamaha belly/gel seat/protectors/rear hugger,EK 520 Gold chain 16/45,SH V.4,Pazzo,Evotech FE,ARacing,Beowulf,Conti Sport Attack 2 190/50
οσον αφορα το χρωμα της αλυσιδας που ειναι ασπρο το ξερω οτι ειναι απο το σπρει γρασσου
γιατι κ γω αυτο που χρησιμοποιω ετσι την κανει κ δεν μου αρεσει καθολου(ειναι κ χρυση κιολας κ την χαλαει να φαινεται ετσι )
συμβουλη:οταν ψεκαζεις με το σπρει να πιανεις με το 1 χερι το μακρυναρι στομιο που εχει,με το αλλο χερι να πατας απαλα για να μην βγαζει πολυυυ πραμα κ πιτσιλαει τριγυρω κ να σημαδευεις μεσα στα o-rings...τις τελευταιες φορες ετσι το εχω κανει κ πραγματικα νιωθω οτι εχει παει παντουκ δεν εχει πιτσιλισει σχεδον καθολου
οσον αφορα τα μπλιμπλικια για το σταντ ακριβα τα πηρες ρε γμτ αν λες οτι τα πηρες κ με εκπτωσουλα 18€
σκεψου τα δικα μου τα πηρα 10€ απο γερμανια..τεσπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος koulis την Τρί 05 Μάιος 2009, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ocean Depth '07:Racefit Growler CF slip-on,Cat gutted,CA led tailight,Custom led turn signals,MRA DB,Ohlins,GPR,Yamaha belly/gel seat/protectors/rear hugger,EK 520 Gold chain 16/45,SH V.4,Pazzo,Evotech FE,ARacing,Beowulf,Conti Sport Attack 2 190/50
koulis έγραψε:
οσον αφορα τα μπλιμπλικια για το σταντ ακριβα τα πηρες ρε γμτ αν λες οτι τα πηρες κ με εκπτωσουλα 18€
σκεψου τα δικα μου τα πηρα 10€ απο γερμανια..τεσπα
Οι τιμες που εβαλα ειναι χωρις εκπτωση, οχι οτι μου εκοψε και πολυ. Ειχε και με 10 ευρω ασημένιες.
Godfatherswheel έγραψε:Aαα υπέροχες!! Κατι αναλογο για S2 υπάρχει??
Οι συγκεκριμενες αν δεν κανω λαθοες μπαινουν σε ολα τα Yamaha, αρα και στο S2.