Α ναι? Ε αμα είναι έτσι να μην το πειράξω καθόλου το μπροστινόTheod έγραψε:Τόσο άρχοντας που μετά θα αρχίσεις να ψάχνεσαι για το πίσω...

Α ναι? Ε αμα είναι έτσι να μην το πειράξω καθόλου το μπροστινόTheod έγραψε:Τόσο άρχοντας που μετά θα αρχίσεις να ψάχνεσαι για το πίσω...
Αυτό φίλε δεν το καταλαβαίνω! Δεδομένου ότι το μόνο στοιχείο μέσα στο πιρούνι που έχει μεταβαλλόμενο μήκος είναι το ελατήριο, πώς γίνεται το πιρούνι να είναι λιγότερο συμπιεσμένο ενώ ταυτόχρονα τα ελατήρια να είναι τόσο συμπιεσμένα όσο ήταν πριν την προφόρτηση? Σόρυ αλλά με έχασεςpsaxioti έγραψε:Κατ' ακρίβεια τα ελατήρια θα είναι συμπιεσμένα όσο και πριν, το πιρούνι θα είναι λιγότερο συμπιεσμένο, δηλαδή η διαθέσιμη διαδρομή των ελατηρίων παραμένει η ίδια ενώ η διαθέσιμη διαδρομή του πιρουνιού μεγαλώνει...
dimokritos έγραψε:και εγώ σκέφτομαι να βάλω ελατήρια-λάδια. σίγουρα μόνο η hyperpro βγάζει προοδευτικά? η yamaha μου είπε ότι βγάζει και η ohlins. μπαρούφες μου έλεγε?
Όσον αφορά τα προοδευτικά ή μη ελατήρια. Κάποιες εταιρίες παράγουν ελατήρια διπλής σκληρότητας (όπως και τα μαμά) τα οποία και ονομάζουν προοδευτικά. Τα μόνα πραγματικά προοδευτικά που ξέρω (δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα), με συνεχόμενα μεταβλητή σκληρότητα, είναι τα hyperpro.dimokritos έγραψε:και εγώ σκέφτομαι να βάλω ελατήρια-λάδια. σίγουρα μόνο η hyperpro βγάζει προοδευτικά? η yamaha μου είπε ότι βγάζει και η ohlins. μπαρούφες μου έλεγε?
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης