«Destination» Yamaha ..!!..

Προτάσεις και απορίες για εκδρομές...μάθετε οτι θέλετε για τους μελλοντικούς σας προορισμούς.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
socrates fz6s2
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Δημοσιεύσεις: 799
Εγγραφή: Τετ 23 Ιούλ 2008, 02:42
Model: -
Τοποθεσία: Δάσος Χαϊδαρίου
Επικοινωνία:

«Destination» Yamaha ..!!..

Δημοσίευση από socrates fz6s2 »

Η Yamaha παρουσιάζει τη νέα online πλατφόρμα «Destination», που σας επιτρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας ταξίδι με βάση μια σειρά κριτηρίων: από το διαθέσιμο εισόδημα και το χρόνο μέχρι τον προορισμό και το είδος της εμπειρίας που θέλετε να βιώσετε.

Μετά από 28 χρόνια από το πρώτο ταξίδι του «Spirit of Adventure», η Yamaha παρουσιάζει ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πιο adventurous μοτοσυκλετιστών. Το «Destination» είναι στην πραγματικότητα μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, που σας επιτρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας ταξίδι βάσει των κριτηρίων που εσείς θέτετε. Το πρόγραμμα προσφέρει πολλούς συνδυασμούς ταξιδιών και προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες.

Η οργάνωση της πλατφόρμας είχε ανατεθεί σε αρχικό στάδιο σε 8 επίσημους συνεργάτες της Yamaha, που ήταν σε θέση να σχεδιάσουν τις ταξιδιωτικές αποστολές και να προσφέρουν τη δυνατότητα στους αναβάτες να χρησιμοποιήσουν και άλλα οχήματα της εταιρείας, όπως quads, snowmobiles ή jet ski.

Προς το παρόν στο πρόγραμμα υπάρχουν περισσότεροι από 100 προτεινόμενοι προορισμοί στην Ευρώπη. Οι 8 συνεργάτες-υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή αυτού του εγχειρήματος είναι οι: TrailRando, Topguide, Roadbooktouren, Nick Sanders Expeditions, Motofiesta, Ride On Motortours, Yamaha Offroad Experience και Italian Tom42.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://destination-yamaha.eu/
Η αξία ενός ανθρώπου φαίνεται: όχι από τον τρόπο που φέρεται σε αυτούς που έχουν κάτι να του προσφέρουν .. αλλά, από τον τρόπο που αντιμετωπίζει αυτούς από τους οποίους δεν έχει τίποτα να περιμένει ..!!..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ταξιδιωτικές προτάσεις-απορίες”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες