Ο φλώρος (Carduelis Chloris) είναι ένα μεγαλόσωμο με αγέρωχο παράστημα στρουθιόμορφο πουλί που ανήκει στην οικογένεια των σπιζών. Είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πουλί λόγω του εύηχου και γεμάτου τρίλιες κελαηδήματός του.
ΑΥΡΙΟ 7/10/2015...ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ...
ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΙ...
ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ
plain tree project ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΣΑ ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ(ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΤΑ ΠΩ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ)...
Ή θα τα ξαναπείς ή θα σου ρίξω κάνα λασο στη μηχανή να με τραβάς κι όταν θα τελικιαζεις θα σου κορναρω κ θα σου παίζω τα φώτα. Ξέρεις τι θα λένε όλοι μετά... **** τελικιαζε ο μορμπιτ το τζιμαρο κ ηταν από πίσω slipstream ο Σολομών με το κτμ κ του έπαιζε φώτα να προσπερασει!τελικά πολύ εργαλεία αυτά τα κτμ...
Περα απ τη πλάκα δε θα μπορέσω να είμαι παρών οπότε μάλλον θα πιούμε καφέ ή μπύρα.
Ή θα σε γράψω στα παπάκια μου κ θα πάω για μπύρα με τον Αλέξανδρο να μου τα πει εκείνος!
Είναι μία διαδρομή που συναντάς σπάνια σε μοτοβόλτες (πλην εντουράδων!!!)
Ειδικά για την δεύτερη μέρα, οι διαδρομές είναι φανταστικές μέσα από τις κοιλάδες της Αργιθέας.
Εχω κάνει όλες αυτές τις διαδρομές την ίδια εποχή (Δυστυχώς με 4χ4 λόγω δουλείας). Μέχρι αγριογούρουνα συνάντησα!
Επειδή τα χλμ είναι πολλά για 2ήμερο και πιθανόν θα συναντήσετε βροχή και λίγο κρύο, προετοιμαστείτε ανάλογα.
Για όσους δεν το ξέρουν, στη Ναύπακτο θα βρουν και πολύ καλά καταλύματα και καλό φαγητό.
Οπότε αν κάποιος δεν νιώθει πολύ "ζωηρός" για να οδηγήσει πίσω στην Αθήνα, υπάρχει και αυτή η επιλογή.
Ο φλώρος (Carduelis Chloris) είναι ένα μεγαλόσωμο με αγέρωχο παράστημα στρουθιόμορφο πουλί που ανήκει στην οικογένεια των σπιζών. Είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πουλί λόγω του εύηχου και γεμάτου τρίλιες κελαηδήματός του.
Μην με υπολογιζετε τελικα ... το στομαχι δεν με αφηνει να κανω τοσα χιλιομετρα , οποτε στην επομενη μικροτερη βολτα θα ερθω να σας δω ...
Καλα να περασετε καθικιαααα !
Life is not measured by the breaths we take,
but by the moments that take our breath away
Όλοι οι συμμετέχοντες να μου στείλουν σε πμ το νούμερο του κινητού τους για να φτιάξω λίστα με τα τηλέφωνα όλων και να την μοιράσω. Έτσι ώστε όλοι να έχουμε όλα τα τηλέφωνα μαζί μας στην εκδρομή.
Αν θέλει καποιος τα roadbook εκτυπωμένα ας το πει να εκτυπωσω παραπανω.
Μια μερα έμεινε.....