"Ρε τι έπαθε αυτός", σκεφτηκα. Μούσια, μαλλιά, πάει την είδε Κολοκοτρώνης!

Με μια ερώτηση μου λύθηκε η απορία. Βοήθησε λίγο κι ο γούγλης που τα ξέρει όλα.
Φέτος ήρθε η ώρα. 36ωρο γιόκ κατά 99% και σκάω μήνυμα στον ψηλό μια Τετάρτη να φτιάξουμε ομαδούλα.
Στη Λέσχη ψήνεται το καλύτερο ψωμάκι. Σε λίγα λεπτά η ομάδα είχε σχηματιστεί. Κριστιάν (Chrismorbid), Αλεκάν (GrDreamer) & Ζάν (Jo.Da.)! Γιατί ως γνωστόν όλοι μας μεγαλώσαμε με πιάνο και Γαλλικά.

Το τέλος του Μάρτη πλησίαζε κι οι προβλέψεις του καιρού για το επίμαχο Σαββατοκύριακο ήταν δυσοίωνες. Μπρατσάκια, κουπιά στο βασικό εξοπλισμό και δε συμμαζεύεται. Ο χορός της φωτιάς γύρω από ένα φλεγόμενο ιμάντα HD που χόρεψαν τα παιδιά της μοτοπαρέας στην κεντρική πλατεία του Λεωνιδίου δεν έπιασε τόπο. Το ραντεβού είχε δοθεί στα ΣΕΑ Μεγάρων το Σάββατο το μεσημέρι και τον ουρανό να μας το παίζει βαρύ πεπόνι. Έφυγα απ' το σπίτι ντυμένος με τα βρόχινα, μέχρι και γκέτες, το σκάφανδρο μου 'λειπε. Ο τρελός ο ψηλός δεν πήρε καν αδιάβροχα.
Το πρόγραμμα έλεγε ντου στην Εθνική και καφεδάκι στο παράλιο Άστρος.

Ο μέρφυ λέει πως αν φοράς αδιάβροχα δεν πρόκειται να φάς σταγόνα. Εμείς φάγαμε κάτι ψιλά. Μακάρι να συνέβαινε το ίδιο και τις επόμενες ώρες. Ο Αλεκάν φούλ αισιόδοξος πάντως! Ναι καλά...

Ο καιρός προς το Λεωνίδιο φαινόταν "φορτωμένος".

Αφού ήπιαμε το φρεντάκι και φάγαμε το τοστάκι μας καβαλήσαμε για τον προορισμό μας. Δεν άργησε να μας επισκευτεί κι η βροχή. Το θεσπέσιο στροφιλίκι, στρωμμένο σε πολλά σημεία με φρέσκια άσφαλτο, βρεγμένο ως τα μπούνια.
Μπαίνουμε στο Λεωνίδιο, έξω από γνωστό στη μοτοπαρέα καφετεριάκι μας υποδέχεται ο Μανώλης με τον οποίο μιλούσα τις προηγούμενες μέρες για να κανονίσω τα της συμμετοχής μας. Μέσω ΦΙΛΜΑ γνωρίζει τον ψηλό από πριν!

Κόσμος καταφτάνει συνεχώς υπό βροχή.

Λίγο αραλίκ,ι κουβεντούλα κι ο Μορμπιντ συνεχίζει να βρίσκει γνωστούς και φίλους, η παλιοφίρμα...

Αφού έχουμε μαζευτεί μπόλικοι ο Μανώλης μας οδηγεί στο ξενοδοχείο. Ένα ποτάμι μοτοσυκλετών όλων των ειδών για 4km. Το απόλαυσα ως ο προτελευταίος του κομβόι. Το ίδιο μου είπε κι ο Αλεκάν που ήταν πΐσω μου!