Tank Bag και Σαμάρια (Kappa ή Oxford;)

Εντυπώσεις , τιμές , και ότι άλλο αφορά την κατηγορία αυτή
Άβαταρ μέλους
Blackie
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Model: -
Επικοινωνία:

Tank Bag και Σαμάρια (Kappa ή Oxford;)

Δημοσίευση από Blackie »

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Εδώ και μια βδομάδα είμαι με το χαμόγελο (χαζόγελο) στα χείλη, μια και επιτέλους πήρα το 600άρι Fazer (Lava Red), και τρέχω σαν το Βέγγο για τα παρελκόμενα! Επειδή θέλω να χαζεύω το ντεποζιτάκι και το κωλαράκι του εργαλείου, έχω καταλήξει στη λύση Tank Bag & σαμάρια! Το ψάχνω ακόμα, αλλά είμαι κυριώς ανάμεσα σε Kappa ή Oxford. Θα με βοηθούσε πολύ λοιπόν, αν κάποιος έχει εμπειρία-γνώμη γι' αυτά τα δύο σετ, σ' ότι αφορά λειτουργικότητα, τυχόν γρατζουνιές στο ντεπόζιτο και προβλήματα με τις εξατμίσεις!
Ευχαριστώ!

P.S.: Ξέρουμε κάτι γι' αυτά εδώ κι αν βρίσκονται Ελλάδα;
http://www.thetankslapper.biz/online-st ... e/main.htm
http://www.thetankslapper.biz/online-st ... nstall.htm

Άβαταρ μέλους
Sotosfz6
Model: MT09
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sotosfz6 »

καλοριζικο το εργαλειο...

το slapper καλο φαινεται αλλα εφοσον ειναι πλαστικο μηπως γρατζουνιεται ευκολα η εξωτερικη επιφανεια και θολωνει??

το tank bag ειναι πολυ καλη φαση.μου αρεσε πολυ το bagster που ειχε ο Μανος στην εκδρομη στην πυλο και δεν ιταν μαγνητικο αλλα με κλιπς που επιαναν σε δερμα που καλυπτει το τεποζιτο....οποτε δεν υπαρχει περιπτωση για γρατζουνια(μαγνητικο εχω και προσεχω ιδιαιτερα να ειναι καθαρο το τεποζιτο.)

για τα πλαινα δεν μπορω να πω γνωμη για αυτα που αναφερεις δεν τα εχω δει.Δοκιμασε τα παντως καθως μπορει να σου φανει εσενα κατι στραβο ενω καποιος αλλος να συμβιβαζεται..

υγ...ειδα ενα κοκκινο σημερα ειναι κουκλι!!!!!
...quoth the raven nevermore...

Άβαταρ μέλους
Blackie
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Blackie »

Σ' ευχαριστώ αδελφέ!
Το σκεφτόμουν κι εγώ για το θόλωμα στο slapper, αλλά ξέρεις τώρα! Κόλημα με το ντεπόζιτο!!! :lol:
Στο tank bag σκέφτομαι κυρίως μήπως πέσω σε μάπα υλικό και γεμίσω γρατζουνιές (αν και μου έχουν πει ότι υπερβάλλω λίγο)!
Anyway, thanks για την απάντηση και τα καλά σου λόγια! :D

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ FZS600
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ FZS600 »

TANKBAG CAMERON KAI ΣΑΜΑΡΙΑ BUFFALO 60ΛΙΤΡΑ.
JOHN-FZS

Άβαταρ μέλους
Blackie
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Blackie »

Γιάννη, έχεις υπόψιν κανένα μαγαζί με αυτά που προτείνεις για να τα δω; Μήπως ξέρεις τιμές;
Σ' ευχαριστώ!

naish

Δημοσίευση από naish »

Εχω Tank Bag και σαμαρια της Cameron. Μπορώ να πω ότι είναι ΑΨΟΓΑ από όλες τις απόψεις. Με τα σαμάρια ειδικά ταξιδεύω συνεχώς χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμα και μονος μου. Φορτόνωνται πολυ και κάθονται τελεια στο μηχανακι. Με τανκ και σαμαρια μονο ειχα παει διακοπες 7ημερες στην κερκυρα με κοπελα, οποτε φαντασου τι χωρεσε μεσα χωρις κανενα προβλημα.
Η μονη βλακεια ειναι οτι τα ειχα δανεισει σε εναν TDMα φιλο μου, ο οποίος δεν τα είχε δέσει καθόλου καλα και από το πολύ πλάγιασμα και λαθος φορτωμα ακουμπαγανε εξατμίσεις και λάστιχο,οπότε και τρυπήσανε στην κατω γωνία.Αυτα.

Άβαταρ μέλους
Blackie
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Blackie »

Μια και είναι δοκιμασμένα λοιπόν τα Cameron, θα τα τσεκάρω! :D
Φαντάζομαι έχουν σκληρή εσωτερική, έτσι; Είναι αδιάβροχα ή χρειάζονται επιπλέον κάλυμα; Μια και έφτασαν και για κοπέλα, είναι μια χαρά! Κι εγώ κυρίως για τη δικιά μου τα θέλω μεγάλα, που κουβαλάει ότι σκεφτεί! :evil:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ »

εγω ειχα σαμαρια μαρκα HPD hercules για χρωνια και δεν ειχα κανενα προβλημα μετα αγωρασα τριπλετα για να κληδονω τα μπαγαζια οταν παω με πλοιο η στο εξωτερικο και τα χαρισα σε εναν φιλο . αν κει ειναι κοντα μιας 10ετιας ειναι αστερια. και φιλοι που εχουν αγωρασει απο αυτο το μαγαζι και μαλιστα με της τιμες που τα εχει ειναι ευχαριστιμενοι. αν θελεις πωτασε και εσυ πριν τα παρεις το τι τημες εχουν και θα ελεγα να πας να τα δεις . ειναι ανακους 44 ν. φιλαδελφεια 210 2516135 ζητησε τον στελιο και πες του οτι σε στελνη ο γιωργος με το μπλε ζζρ εχουν παει πολυ απο εμενα και τους κανει καλες τιμες. αλοστε εχω ψωνισει και εγω πολα πραγματα. αρκη να σου πω οτι εχω ενα πακιστανικο δερματινο μπουφαν για μοτο αποπ το 98 το ειχα παρει 15000 δρχ τοτε και ειναι ακομα καινουριο και το φωραω καθε μερα

Άβαταρ μέλους
vaskar
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vaskar »

Tank bag Bagster ,αλλα μάλλον δεν σε ενδιαφέρει η λύση.
Σαμμάρια Oxford αψογα. Εχω βάλει και μπαγκαζιέρα givi, και τα σαμμάρια ακουμπάνε στην βάση που αγκαλιάζει τις εξξατμίσεις, οπότε και να προσπαθήσω δεν γίνετε να ακουμπίσει στα τελικά.. :wink:
Η απουσία αισθητή.

Άβαταρ μέλους
Blackie
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Blackie »

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ, θα κοιτάξω να βρω χρόνο να περάσω καμιά βόλτα! Σ' ευχαριστώ για την άκρη! :wink:
vaskar, κι εμένα τα oxford μου έκαναν καλή εντύπωση, αλλά στην αρχή της Βουλιαγμένης που τα βρήκα, είναι λίγο φαρμάκι η τιμή τους (γενικά το μαγαζί μου φάνηκε λίγο φαρμακείο)! Ξέρουμε κάποιο άλλο μαγαζί που να φέρνει oxford;

Άβαταρ μέλους
vaskar
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vaskar »

Blackie έγραψε:ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ, θα κοιτάξω να βρω χρόνο να περάσω καμιά βόλτα! Σ' ευχαριστώ για την άκρη! :wink:
vaskar, κι εμένα τα oxford μου έκαναν καλή εντύπωση, αλλά στην αρχή της Βουλιαγμένης που τα βρήκα, είναι λίγο φαρμάκι η τιμή τους (γενικά το μαγαζί μου φάνηκε λίγο φαρμακείο)! Ξέρουμε κάποιο άλλο μαγαζί που να φέρνει oxford;
MAC ????
Η απουσία αισθητή.

Άβαταρ μέλους
Blackie
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Blackie »

Φίλε vaskar, φαντάσου πως έφυγα όταν άκουσα τιμή, που δε θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού, παρότι μένω 5 λεπτά από εκεί! :lol:
Είναι γωνία αρχής Λ.Βουλιαγμένης (για την ακρίβεια συμβολή Λ. Βουλιαγμένης με Λ.Καρέα-Προέκταση Ηλιουπόλεως) με Καλλιρόης!
Μου έδωσε τιμή 165€ για το μεσαίο Tank Bag της Oxford! :shock: Οπότε, ή έχω μαύρα μεσάνυχτα από τιμές ή ο τύπος είναι παράρτημα του Μπακάκου! :D

Άβαταρ μέλους
vaskar
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vaskar »

Blackie έγραψε:Φίλε vaskar, φαντάσου πως έφυγα όταν άκουσα τιμή, που δε θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού, παρότι μένω 5 λεπτά από εκεί! :lol:
Είναι γωνία αρχής Λ.Βουλιαγμένης (για την ακρίβεια συμβολή Λ. Βουλιαγμένης με Λ.Καρέα-Προέκταση Ηλιουπόλεως) με Καλλιρόης!
Μου έδωσε τιμή 165€ για το μεσαίο Tank Bag της Oxford! :shock: Οπότε, ή έχω μαύρα μεσάνυχτα από τιμές ή ο τύπος είναι παράρτημα του Μπακάκου! :D
Λέγετε ACE και είναι πρώην MAC
Η απουσία αισθητή.

Άβαταρ μέλους
Blackie
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Blackie »

Αυτό πρέπει να είναι (δεν υπάρχει κι άλλο εκεί θα μου πεις)! 165€ για το μεσαίο Tank Bag της Oxford πως σου ακούγονται; Όχι τίποτα άλλο, μην είναι λογική τιμή και λεώ μ@λ@κ1ες!!! :P

Άβαταρ μέλους
Blackie
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Blackie »

Πήρα τελικά το Σάββατο tank bag (Sydney-40lt) και σαμάρια (Adelaide 2-80lt) της cameron. Μια χαρά μου φαίνονται, απλά τα σαμάρια είναι οριακά στα φλας και στα πόδια του συνοδηγού! Έχετε καμία συμβουλή για να μη σπάσει κανένα φλας (κυρίως) και να μην τα παίξει και η γυναίκα; Μου είπαν σε κάποια μαγαζιά να βάλω φύλα αμιάντου για προστασία στα σαμάρια από τις εξατμήσεις :shock: ! Ξέρετε τίποτα γι' αυτό;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης