Ταξίδι εξωτερικό
Ταξίδι εξωτερικό
Λοιπόν, ας αρχίσουμε να το συζητάμε και βλέπουμε. Απο 15/08 και μετά εως 27/08 θα έχω άδεια και σκέφτομαι σοβαρά το ταξίδι του ΜΟΤΟ για το moto gp του BRNO στην Τσεχία. Η γνώμη μου είναι η εξής: Αναχώρηση (εαν δεν κάνω λάθος)15/08 το βράδυ απο Πάτρα για Βενετία. Πέμπτη πρωί άφιξη στην Βενετία και αναχώριση για Αυστρία. Το απόγευμα της Πέμπτης άφιξη στην Βιέννη και διαμονή στο ξενοδοχείο μαζί με την ομάδα των ταξιδιωτών του ΜΟΤΟ. Παρασκευή πρωί αναχώρηση απο Βιέννη για Brno όπου και διαμονή στο ξενοδοχείο μαζί με το ΜΟΤΟ. Σάββατο πρωί αναχώριση για τούρ στην Τσεχία με κατεύθυνση την Πράγα και όπου αλλού μπορούμε να γυρίσουμε όλο το Σάββατο. Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) ο Vale θα μας ξεναγήσει στον κόσμο των moto gp και μετά τον αγώνα ότι προκύψει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και την Δευτέρα το πρωί επιστροφή και διαμονή στο ξενοδοχείο της Βιέννης. Γνωριμία με την Αυστριακή πόλη και την Τρίτη το πρωί θα είναι η πρώτη μέρα που θα αφήσω το γκρούπ του ΜΟΤΟ(που θα επιστρέψει Ελλάδα) και θα συνεχίσω για Γερμανία. Παρασκευή 25/08 αναχώρηση απο Βενετία για Ελλάδα. Αυτή είναι η σκέψεις μου για το ταξίδι που θα συνδυάση επίσκεψη σε 4 χώρες αλλά δυστυχώς κάπως βιαστικά μιας και δεν υπάρχουν περισσότερες μέρες άδειας. Εάν υπάρχει κάποιος που τον ενδιαφέρει το ταξίδι και μπορεί να ακολουθήσει ή γενικά να βοηθήσει με κάποια ιδέα δεκτό. Βοηθήστε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.
- H.A.Balafoutre
- Model: FZ6
- Επικοινωνία:
- ManolisMRC
- Model: -
- Επικοινωνία:
Φιλε FZMAN,
πολυ ωραιο τα ταξιδι που προγραμματιζεις να κανεις. Ενας φιλος μου εχει παει στο ΜΟΤΟ GP της Τσεχιας και εμεινε εντυπωσιασμενος. Εγω θα ηθελα να σου προτεινω, καθως θα βρεθεις στην Βιεννη (ειτε στο πηγαινε, ειτε στο γυρνα) να μεινεις 2-3 μερες για να την δεις. Ειναι πολλη ομορφη και αξιζει τον κοπο.
Δεν ξερω τι εχεις κανονισει απο ξενοδοχεια, αλλα θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στο παρακατω μοτελ:
Andreasgasse 1 / 8 | 1070 Wien | Austria
Phone: +43–1–526 19 28 | Fax: +43–1–526 04 92
E-Mail: pension@hargita.at | Web: www.hargita.at
Εν περιληψη θα σου πω πως προκειται για ενα συμπαθητικο, φτηνο, καθαρο και μικρο μοτελ στο κεντρο της Βιεννης. Υπαρχει ενας προθαλαμος, που αν συννενοηθεις με τις τυπισσες που εχουν το μοτελ, ισως μπορεσεις να βαλεις την μηχανη σου. Οπως και να ειναι, απεναντι βρισκεται ενα τμημα ιατροδικαστικης της αστυνομιας και υπαρχει σχετικη ασφαλεια. Υπαρχουν βεβαια και τα κλειστα παρκινγκ που ειναι πολλα στην περιοχη. Ισως να ειναι πιο συμφερουσα λυση... Τσεκαρισε την...
Φιλικα,
Μανωλης
πολυ ωραιο τα ταξιδι που προγραμματιζεις να κανεις. Ενας φιλος μου εχει παει στο ΜΟΤΟ GP της Τσεχιας και εμεινε εντυπωσιασμενος. Εγω θα ηθελα να σου προτεινω, καθως θα βρεθεις στην Βιεννη (ειτε στο πηγαινε, ειτε στο γυρνα) να μεινεις 2-3 μερες για να την δεις. Ειναι πολλη ομορφη και αξιζει τον κοπο.
Δεν ξερω τι εχεις κανονισει απο ξενοδοχεια, αλλα θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στο παρακατω μοτελ:
Andreasgasse 1 / 8 | 1070 Wien | Austria
Phone: +43–1–526 19 28 | Fax: +43–1–526 04 92
E-Mail: pension@hargita.at | Web: www.hargita.at
Εν περιληψη θα σου πω πως προκειται για ενα συμπαθητικο, φτηνο, καθαρο και μικρο μοτελ στο κεντρο της Βιεννης. Υπαρχει ενας προθαλαμος, που αν συννενοηθεις με τις τυπισσες που εχουν το μοτελ, ισως μπορεσεις να βαλεις την μηχανη σου. Οπως και να ειναι, απεναντι βρισκεται ενα τμημα ιατροδικαστικης της αστυνομιας και υπαρχει σχετικη ασφαλεια. Υπαρχουν βεβαια και τα κλειστα παρκινγκ που ειναι πολλα στην περιοχη. Ισως να ειναι πιο συμφερουσα λυση... Τσεκαρισε την...
Φιλικα,
Μανωλης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης