Καλησπερα.Κατ αρχας ευχαριστω για τις προτασεις σας .Στο θεμα μας τωρα.Προς το παρον κλινω προς το HJC. Ο λογος ειναι ο εξης: Κ τα 2 κρανη που ανεφερα παραπανω μου αρεσουν κ μου καθονται πολυ καλα. Αλλα με πανω κατω τα ιδια λεφτα το HJC R-PHA10 μου δινει φιμε ζελατινα,υποσιαγωνο,επιρρινιο και pinlock. Το suomy δεν δινει τιποτα απο τα παραπανω (νομιζω μονο επιρρινιο).Κ εχει κ το θεμα με την αλλαγη ζελατινας,που το διαβασα και αλλου!! Σε καποια reviews που ειδα για το hjc , ανεφεραν ολοι για την υψηλη ποιοτητα του, καθως ειναι το κορυφαιο κρανος της εταιρειας με αγωνιστικες προδιαγραφες.(Νομιζω το φοραει ο Ben Spies).Οχι οτι με νοιαζει κ ολας ποιος το φοραει ,απλα κουβεντα να γινεται
ElessarGR για shoei το ψαχνω αλλα δεν βρισκω προς το παρον στην τιμη που θελω, τα arai εχουν ξεφυγει τελειως ,κ τα agv δεν μου πολυαρεσουν ...
fillipos το X-lite x-602 θα παω να το δοκιμασω μου φαινεται. Το βρηκα στην τιμη που λες αλλα μονο απο εξωτερικο.Απο που το πηρες Ελλαδα 250ε
Anyway θα συνεχισω τις δοκιμες και το ψαξιμο και τελος του μηνα (να πεσει η μισθουρα πρωτα,αν δεν μας τα παρει ολα ο Γιωργακης

), θα ενημερωσω για αγορα και εντυπωσεις.Οποιος θελει παντως ας συνεχισει να δινει τα φωτα του.Thanks.