Προτάσεις για Κράνος

Εντυπώσεις , τιμές , και ότι άλλο αφορά την κατηγορία αυτή
Άβαταρ μέλους
socrates fz6s2
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Model: -
Επικοινωνία:

Re: Προτάσεις για Κράνος

Δημοσίευση από socrates fz6s2 »

Κουκλί είναι +:Dancing=+:\:D/ καλοφόρετο, καλοτάξιδο κι αγρατζούνιστο!!! :/abwave::)
Η αξία ενός ανθρώπου φαίνεται: όχι από τον τρόπο που φέρεται σε αυτούς που έχουν κάτι να του προσφέρουν .. αλλά, από τον τρόπο που αντιμετωπίζει αυτούς από τους οποίους δεν έχει τίποτα να περιμένει ..!!..

Άβαταρ μέλους
Jo.Da.
Moderator
Model: FZ6
Model year: 2005
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Jo.Da. »

Καλοφόρετο κι αχρείαστο τζον... :/abwave::)
Γιάννης ο tirbouchon-άκιας (Iσορροπημένα ανισόρροπος)
Θ.
Peace of mind (in need)!!!

Άβαταρ μέλους
john_fazer8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από john_fazer8 »

Πολυ ωραιο!!! Καλοφορετο να ειναι και αχρειαστο...

standgeo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από standgeo »

Πανεμορφο!!! Καλοφορετο και αγρατσουνιστο!!!

Άβαταρ μέλους
9re9ory
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από 9re9ory »

Καλησπερα.Συνεχιζω με τη δικη μου περιπτωση στο ιδιο θεμα.Τελος του μηνα παω κ εγω για το νεο μου κρανακι κ ειμαι στο ψαξιμο.Θα δωσω γυρω στα 250 (εως 300 το πολυ πολυ) euros.Περνωντας απο ενα καταστημα colori ,δοκιμασα το hjc r-pha10.
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/deta ... uctID=1173

Εικόνα
Ειναι η κορυφαια σειρα της hjc και μου εκατσε πολυ καλα στην κεφαλα μου.Η τιμη του Ελλαδα ειναι 365ε(μονοχρωμο),αλλα βρηκα απο αγγλικο ebay με 280ε (με εξτρα φιμε ζελατινα). Τι λετε??Η επομενη επιλογη μου ειναι το suomy apex που μου καθετε καλα κ αυτο και κοστιζει γυρω στα 250ε(σε ελληνικο μαγαζι).
http://www.xmoto.gr/gr/ProductView.aspx ... 64&cat=195

Εικόνα

ΓΝΩΜΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ?????
:/abwave::)

Άβαταρ μέλους
ElessarGR
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Model: FZ8
Model year: 2011
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ElessarGR »

hi

Πήγαινε δοκίμασε και άλλες μάρκες πχ shoei arai agv.
Όσο για το κόστος μην το σκεφτείς πολύ. Μπορεί να βρεις κάτι που στο κεφάλι σου κάθετε τέλια και στην ελλαδαρα μας στοιχίζει 500 ευρώ αλλά από εξωτερικό να το πάρεις στα 250 ;)

cu around
ElessarGR here!

Άβαταρ μέλους
jskf16
Model year: 2012
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jskf16 »

9re9ory , το suomy (Tornado) που λες απο το μαγαζι που αναφερεις (ωραιος επαγγελματιας) το αγορασα προσφατα σε μια φιλη , ειναι καινουργιο και δεν εχω αποψη ως προς τη λειτουργια του.Αλλα απο κοντα που το ειδα ως πιασιμο φαινοταν αρκετα καλο/ποιοτικο ,σπαστικος ειναι ο τροπος που αλλαζει η ζελατινα του... :/abwave::)

Άβαταρ μέλους
Alex
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Alex »

suomy δεν θα επερνα γιατι εχω ενα και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος.για το αλλο εχω ακουσει καλα λογια
Yamaha R1-Scott voltage-?

Άβαταρ μέλους
socrates fz6s2
Fazer Hellas Club Member
Fazer Hellas Club Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από socrates fz6s2 »

Εγώ αγόρασα το Suomy Apex πριν περίπου 6 μήνες.. Καλό κράνος, ποιοτικό σε όλα (πιστεύω ότι το HJC είναι λίγο πιο καλοκατασκευασμένο και πιο ακριβό), τηρεί όλες τις προδιαγραφές, δεν του λείπει τίποτα, όλα αφαιρούνται και πλένονται, δεν κουνάει στα πολλά είναι πάμφθηνο γι ΄αυτά που δίνει, αλλά βρήκα 2 ελαττωματάκια:

1. Εχει λίγο θόρυβο (όχι σαν Arai βέβαια, πιό ήσυχο) +:Think=+::-k
2. Είναι μεγάλο μανίκι να βγάλεις ή να αλλάξεις ζελατίνα όπως είπε κι ο JSK (τα κλακ-κλακ ή πατάς 1 κουμπί .. κι όλα λύνονται, απλά ξέχασέ τα). :evil:

Συμπερασματικά, δεν μετάνιωσα για την αγορά του και τα 2 κράνη που είδες συν το Scorpio Exo-1000 είναι πολύ καλά, αν και όχι Shoei, Arai ή Schuberth ας πούμε. Αλλά για ένα από τα 3 τελευταία πρέπει να δώσεις (περίπου) τα διπλά! Πάντα η τελική απόφαση είναι δική σου ..!!.. :/abwave::)
Η αξία ενός ανθρώπου φαίνεται: όχι από τον τρόπο που φέρεται σε αυτούς που έχουν κάτι να του προσφέρουν .. αλλά, από τον τρόπο που αντιμετωπίζει αυτούς από τους οποίους δεν έχει τίποτα να περιμένει ..!!..

filipos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filipos »

καλησπερα παιδες
μπορει να ειναι σπαμ αλλα ηθελα να πω και εγω την εμπειρια μου απο τελευταια αγορα .το XLITE 602 ειναι πολυ καλο και αθορυβο ,μαλιστα και πολυ καλη αεροδυναμη ,το πηρα με τα χρωματα το LORENZO και μονο 250 ευρωπαικα .απο αθηνα μαλιστα .αυτα ειχα να πω :/abwave::) :/abwave::)
εχουμε γεμισει ασκετους και σου λει μηχανικος

Άβαταρ μέλους
9re9ory
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από 9re9ory »

Καλησπερα.Κατ αρχας ευχαριστω για τις προτασεις σας .Στο θεμα μας τωρα.Προς το παρον κλινω προς το HJC. Ο λογος ειναι ο εξης: Κ τα 2 κρανη που ανεφερα παραπανω μου αρεσουν κ μου καθονται πολυ καλα. Αλλα με πανω κατω τα ιδια λεφτα το HJC R-PHA10 μου δινει φιμε ζελατινα,υποσιαγωνο,επιρρινιο και pinlock. Το suomy δεν δινει τιποτα απο τα παραπανω (νομιζω μονο επιρρινιο).Κ εχει κ το θεμα με την αλλαγη ζελατινας,που το διαβασα και αλλου!! Σε καποια reviews που ειδα για το hjc , ανεφεραν ολοι για την υψηλη ποιοτητα του, καθως ειναι το κορυφαιο κρανος της εταιρειας με αγωνιστικες προδιαγραφες.(Νομιζω το φοραει ο Ben Spies).Οχι οτι με νοιαζει κ ολας ποιος το φοραει ,απλα κουβεντα να γινεται :D :D

ElessarGR για shoei το ψαχνω αλλα δεν βρισκω προς το παρον στην τιμη που θελω, τα arai εχουν ξεφυγει τελειως ,κ τα agv δεν μου πολυαρεσουν ...
fillipos το X-lite x-602 θα παω να το δοκιμασω μου φαινεται. Το βρηκα στην τιμη που λες αλλα μονο απο εξωτερικο.Απο που το πηρες Ελλαδα 250ε :?:

Anyway θα συνεχισω τις δοκιμες και το ψαξιμο και τελος του μηνα (να πεσει η μισθουρα πρωτα,αν δεν μας τα παρει ολα ο Γιωργακης :{)): ), θα ενημερωσω για αγορα και εντυπωσεις.Οποιος θελει παντως ας συνεχισει να δινει τα φωτα του.Thanks. :/abwave::)

Άβαταρ μέλους
Jericho
Model: FZ6 S2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Jericho »

Στα 300 € λίγο πολύ παίζουν και Shoei XR - 1000, και μερικά 1100 με παλαιότερα γραφικά.

Arai είχα πάρει το δικό μου από ξεστοκάρισμα στο eBay (σπασμένα νούμερα), 350 όταν στην Ελλάδα ζητούσαν 650+ χωρίς το pinlock.

Ρίξε μια ματιά στο eBay, στο αγγλικό παίζουν συνηθως απο αποθήκες σε καλές τιμές.
Εικόνα

Το να πονείς και να το λες,
αυτός δεν είναι πόνος,
μα να χαλά το ABS
και να στενεύει ο δρόμος...

Άβαταρ μέλους
strofakias
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από strofakias »

ρε παλικαρια...βρηκα αυτο
NEW SHOEI XR-1000 PEARL GREY HELMET
και
Shoei-XR-1000-Caster-Large-Blue

ειναι το παλιοτερο μοντελο...αξιζει τον κοπο λογο ημερομινιας?
σημασια δεν εχει ο ο προορισμός.....
αλλα το ΤΑΞΊΔΙ

Άβαταρ μέλους
jskf16
Model year: 2012
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jskf16 »

Δε στελνουν Ελλαδα.

Άβαταρ μέλους
strofakias
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από strofakias »

το ειδα αλλα με ενα μεηλ μπορει να διευθετηθεί....αλλο ρωτησα...αν αξιζει τον κοπο..
σημασια δεν εχει ο ο προορισμός.....
αλλα το ΤΑΞΊΔΙ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εξοπλισμός Αναβάτη”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης