εγω πατρινε την εχω απο τις αρχες και ακομα δεν εχω δει αυτο που αναφερεις.......patrinos έγραψε:Μετά από πολύ σκέψη (...πάντως με την κοντή είναι πιο mucho look...)έβαλα την ψηλή ζελατίνα της μαμάς(φωτό έχω postαρει αλλού)και παρατήρησα πέρα απ'όλα τα θετικά ένα μεγάλο αρνητικό,ότι στα πολλά χιλιόμετρα(μετά τα 180....) έχω μια αίσθηση ασάφειας-ανασφάλειας για το πάτημα της μοτο σε σχέση με την αίσθηση με την κοντή ζελατίνα που φορούσε από μαμα...Μεγάλη διαφορά στην αίσθηση σταθερότητας χωρίς κατ'ανάγκη παρατράγουδα.Έχει κανείς καμμιά παρόμοια εμπειρία και ειδικά αν κάποιος έχει την 9mm ψηλότερη ζελατίνα της μαμας;;;Είμαι πολύ περίεργος να μάθω.![]()
Φίλε Κώστα εννοείς ότι παίζει το πίσω μέρος της μηχανής?Ναι ρε συ σκυφτός ,αλλά παρατήρησα ότι στα 180 αρχίζει μια ωιλοασάφεια πίσω,στα 200 και στροφή ανοιχτή αυξάνεται η ασάφεια πίσω
το βλεπω να μην σου δινουμε πρατινα εσενα .......Theod έγραψε:Ετοιμάζομαι να στείλω κόπια των μηνυμάτων στις γυναίκες σας....![]()
![]()
![]()
Εεεε ρε πλάστης που θα πέσει....![]()
![]()
CostasPatra έγραψε: Vaskar...πιο γυμνο εχεις;το αυθεντικο ή λόγω αέρα σου φύγανε fairing ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ απο πάνω και κατήντησε γυμνό;;;![]()
![]()
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης