Δυο φωτα
Δυο φωτα
χαιρετω ολουσ τησ παρεασ
εχω ενα θεματακι και θελω την γνωμη σασ
προσφατα εκανα (σε ηλεκτρολογειο) την μετατροπη να αναβουν τα δυο φαναρια (εβαλα και διακοπτη on off αλλα τον χρησιμοποιω μονο οταν το ζεσταινω)
εχω ενα fazer 600 s2 mont.2007
τοσο με το διακοπτη για τα μεγαλα οσο και με το σινιαλο αναβει μονο το ενα φαναρι σε μεγαλη σκαλα χωρισ να σβηνει η μεσαια
ειναι φυσιολογικο (η να βαλω τισ φωνεσ)
ευχαριστω
θεμησ
εχω ενα θεματακι και θελω την γνωμη σασ
προσφατα εκανα (σε ηλεκτρολογειο) την μετατροπη να αναβουν τα δυο φαναρια (εβαλα και διακοπτη on off αλλα τον χρησιμοποιω μονο οταν το ζεσταινω)
εχω ενα fazer 600 s2 mont.2007
τοσο με το διακοπτη για τα μεγαλα οσο και με το σινιαλο αναβει μονο το ενα φαναρι σε μεγαλη σκαλα χωρισ να σβηνει η μεσαια
ειναι φυσιολογικο (η να βαλω τισ φωνεσ)
ευχαριστω
θεμησ
Re: ΦΩΤΑ FAZER (ΞΑΝΑ)
Στο σινιάλο είναι φυσιολογικό
Από τον διακόπτη όμως η μεσαια σκάλα της Η4 πρέπει να σβήνει όταν ανάβει η μεγάλη (αυτό όμως αφορά ΜΟΝΟ τον έναν προβολέα που φοράει Η4 - ό άλλος που φοράει Η7 έτσι κι αλλιώς έχει μόνο μια σκάλα που μένει συνεχώς αναμμένη).
Από τον διακόπτη όμως η μεσαια σκάλα της Η4 πρέπει να σβήνει όταν ανάβει η μεγάλη (αυτό όμως αφορά ΜΟΝΟ τον έναν προβολέα που φοράει Η4 - ό άλλος που φοράει Η7 έτσι κι αλλιώς έχει μόνο μια σκάλα που μένει συνεχώς αναμμένη).
Re: ΦΩΤΑ FAZER (ΞΑΝΑ)
Να βάλεις τις φωνές!
Ακριβώς πως τα λέει ο Theod ειναι...
Το ίδιο λάθος είχε γίνει και σε μένα όταν έκανα την μετατροπή (σε συνεργείο). Το πήγα πίσω, το έφτιαξαν και απο τότε δουλευει ρολόϊ. Γνώμη μου είναι μέχρι να το φτιάξεις να μην χρησιμοποιείς πολύ την μεγάλη σκάλα γιατί και η κατανάλωση ρευματός ανεβαίνει υπερβολικά και η θερμοκρασία στο φανάρι...
Δεν νομίζω πάντως πως χρειάζεται να σβήνεις την δευτερη λάμπα στο ρελαντι. Έχω κάνει την μετατροπή εδώ και πάρα πολύ καιρό και ποτέ δεν έμεινα απο ρεύμα... Πρόσφατα μάλιστα πήρε μπροστά μετά απο 1 μήνα ακινισίας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το ίδιο λάθος είχε γίνει και σε μένα όταν έκανα την μετατροπή (σε συνεργείο). Το πήγα πίσω, το έφτιαξαν και απο τότε δουλευει ρολόϊ. Γνώμη μου είναι μέχρι να το φτιάξεις να μην χρησιμοποιείς πολύ την μεγάλη σκάλα γιατί και η κατανάλωση ρευματός ανεβαίνει υπερβολικά και η θερμοκρασία στο φανάρι...
Δεν νομίζω πάντως πως χρειάζεται να σβήνεις την δευτερη λάμπα στο ρελαντι. Έχω κάνει την μετατροπή εδώ και πάρα πολύ καιρό και ποτέ δεν έμεινα απο ρεύμα... Πρόσφατα μάλιστα πήρε μπροστά μετά απο 1 μήνα ακινισίας χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
- Model: -
- Επικοινωνία:
Re: Δυο φωτα
Και εγώ που το έκανα μόνος μου έτσι ακριβώς λειτουργεί δεν σβήνει η μεσαία σκάλα όταν ανάβω την μεγάλη και το σβήνω από το διακοπτακι τι κάνουμε τώρα???
Όταν κάποιος νομίζει ότι πάει γρήγορα… κάποιος θα τον προσπεράσει η ¨κάτι¨ θα τον σταματήσει.
- kontogiano
- Επικοινωνία:
εχετε παρει ρευμα απο λαθος καλωδιο δειτε το σωστο στο λινκ
viewtopic.php?f=25&t=1099
viewtopic.php?f=25&t=1099
burn rubber not your soul
- jskf16
- Model year: 2012
- Επικοινωνία:
αυτο του ειπα και εδω kontogiano
viewtopic.php?f=25&t=1099&st=0&sk=t&sd=a&start=60
viewtopic.php?f=25&t=1099&st=0&sk=t&sd=a&start=60
-
- Επικοινωνία:
Ο ένας είναι ο δύσκολος τρόπος και ο άλλος είναι ο εύκολος το κακό είναι ότι τα δοκίμασα και τα δύο και πάλη το ίδιο αποτέλεσμα…
Από τον εύκολο τρόπο έχουμε καμία ιδέα πώς θα το διορθώσουμε?
Από εδώ πήρα ρεύμα όπως είναι η Φώτο και το σύνδεσα λίγο πρόχειρα να δώ αν δουλεύει σωστά
http://i121.photobucket.com/albums/o208 ... s/0052.jpg
Από τον εύκολο τρόπο έχουμε καμία ιδέα πώς θα το διορθώσουμε?
Από εδώ πήρα ρεύμα όπως είναι η Φώτο και το σύνδεσα λίγο πρόχειρα να δώ αν δουλεύει σωστά
http://i121.photobucket.com/albums/o208 ... s/0052.jpg
Όταν κάποιος νομίζει ότι πάει γρήγορα… κάποιος θα τον προσπεράσει η ¨κάτι¨ θα τον σταματήσει.
- jskf16
- Επικοινωνία:
....παντως βρηκαμε καποια ακρη , θελω να πιστευω
αν τα καταφερω ισως καποια στιγμη , οταν βρω ευκαιρο κανα 600 , να βγαλω και φωτο

αν τα καταφερω ισως καποια στιγμη , οταν βρω ευκαιρο κανα 600 , να βγαλω και φωτο

-
- Επικοινωνία:
θα το κανονίσω αύριο η το Σάββατο με Φώτοjskf16 έγραψε:....παντως βρηκαμε καποια ακρη , θελω να πιστευω![]()
- kontogiano
- Επικοινωνία:
το ειδα κι εκει γιαννη και βασικα δεν μπορω να βοηθησω με φωτο γιατι στο δικο μου εχουν κανει πατεντα και το εχουν παρει ρευμα απο το διακοπτη και δεν εχω καθησει να δω τι εχουν κανει (το πηρα μεταχειρισμενο) παντως δεν εχω δει προβλημα ουτε υπερθερμανση ουτε κατι αλλοjskf16 έγραψε:αυτο του ειπα και εδω kontogianο
burn rubber not your soul
- jskf16
- Επικοινωνία:
αυτο που περιγραφεις ειναι το σωστο , για αυτο εισαι καλα 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης