Τελείωσα την εγκατάσταση εδώ και λίγες μέρες και τώρα που έπλυνα (επιτέλους) την μότο μπορώ να σας δείξω λίγες φώτο

Μετά από αρκετό ψάξιμο αποφάσισα τελικώς να αγοράσω τα Morimoto Mini H1 Bi-Xenon Projectors από εδώ http://www.theretrofitsource.com/produc ... cts_id=227
Διάλεξα αυτά από άλλα αρκετά πιο φτηνά που υπάρχουν στο ebay διότι υποτίθεται με αυτά που διάβασα είναι πολύ καλύτερα.
Δυστυχώς δεν έχω τραβήξει πολλές φώτο κατά την διαδικασία διότι δεν μπορούσα να βρω που έχω την φωτογραφική μου και το κιν μου τραβάει χάλια φώτος
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Επίσης τις εργασίες τις έκανα στο σπίτι και αντιμετώπισα τεράστιο πρόβλημα με την γυναίκα

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Λοιπόν ξεκινάω με λίγες φώτο :
Εδώ φαίνεται το φανάρι που το έχω ανοίξει .
Η αποσυναρμολόγηση του μούτρο είναι πολύ εύκολη .Και είναι απαραίτητη για να βγάλετε το φανάρι.
Για να το ξεκολλήσω χρησιμοποίησα πιστόλι θερμού αέρα διότι στο φουρνάκι που έχω δεν χωρούσε το φανάρι .Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα αλλά σίγουρα με την μέθοδο του φούρνου θα είναι ευκολότερο .

Εδώ αφού το έχω βάψει .
Χρησιμοποίησα πρώτα Αστάρι για πλαστικά το άφησα μια μέρα και την επόμενη το έβαψα με μαύρο ματ χρώμα το οποίο αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες .Αν και ο προμηθευτής έλεγε ότι δεν ήταν απαραίτητο .

Άλλη φώτο δυστυχώς δεν έχω κατά την εγκατάσταση .Υπόσχομαι να ανεβάσω μία με το πως φαίνονται τα καλώδια και τα μπάλαστ στο φαιρινκ εγκατεστημένα .
Εδώ το τελικό αποτέλεσμα :

Και με αναμμένα φώτα :

Και μία από πάνω για να δείτε ότι όλα κρύφτηκαν όπως έπρεπε .Ίσως να χωράνε και άλλα τόσα από κάτω

Επίσης μπορείτε να δείτε και την 12v παροχή που είχα εγκαταστήσει πρόσφατα για όσους ενδιαφέρονται

Και λίγα λόγια :
Η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη .Δεν δυσκολεύτηκα πουθενά ιδιαίτερα .Χρησιμοποίησα για πρώτη φορά πιστόλι θερμού αέρα αλλά και ένα ηλεκτρικό πολυεργαλείο για να κόψω λίγο τα καλύμματα από του προτζέκτορες για να χωρέσουν στους ανακλαστήρες και δεν δυσκολεύτηκα.Ακόμη η σύνδεση με τα καλώδια είναι γελοία και δεν θα δυσκολέψει κανέναν.
Απλά εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια τέτοια εγκατάσταση να είστε σίγουροι ότι έχετε τον κατάλληλο χώρο για να μην σας ενοχλεί κανείς, αλλά και τον χρόνο για να τα τριπλοτσεκάρετε όλα πριν κλείσετε το φανάρι .
Τι έκανα λάθος :
Θα σας γράψω τι έκανα λάθος για να μην το κάνετε και εσείς .
Στο κιτ μέσα είχε κάτι πανάκια οινοπνεύματος με τα οποία καθάρισα εκτός από τις λάμπες και τον φακό του προτζέκτορα μέσα έξω .
Αυτό ήταν μεγάλο λάθος διότι άφησε μια θαμπάδα στον φακό κάτι σαν λεκέ το οποίο σίγουρα κόβει φως .
Αυτό συνέβη διότι τα καθάρισα μέσα στο σπίτι και δεν είχε το κατάλληλο φως για να το διαπιστώσω προτού κλείσω το φανάρι ,όπως επίσης το έκανα αρκετά βιαστικά διότι είχα την γυναίκα συνέχεια από πάνω μου και μου τα είχε κάνει αερόστατα !
Σε επικοινωνία με τον πωλητή μου είπε ότι τα πανάκια είναι ΜΟΝΟ για τις λάμπες .Για τους προτζέκτορες χρησιμοποιούν καθαριστικό για τα τζάμια χωρίς αμμωνία!
Επίσης καλό είναι προτού κλείσετε το φανάρι να το τοποθετήσετε πάνω στην μηχανή και να τσεκάρετε αν οι προτζέκτορες είναι στην ευθεία και έπειτα να τους σφίξετε και να κλείσετε το φανάρι για να μην έχετε αυτό το αποτέλεσμα που έχω εγώ .

Δυστυχώς όπως καταλαβαίνεται θα χρειαστεί να ξανά ανοίξω το φανάρι για να καθαρίσω τους προτζέκτορες και να τους βάλω σε ευθεία .
Αυτή την φορά θα το κάνω στο συνεργείο του πατέρα μου όπου θα έχω όλη την ησυχία μου

Φωτογραφίες το βράδυ θα σας ανεβάσω μόλις τελειώσω και αφού ρυθμίσω και τα φανάρια μου να χτυπάνε εκεί που πρέπει (τώρα είναι πολύ χαμηλωμένα) .
Αλλά έστω και έτσι η διαφορά είναι τεράστια .Παιδιά έχω πάθει την πλάκα μου ,πολύ φως λέμε ,ίσως από τις καλύτερες μετατροπές που υπάρχουν για την μότο μας και κυρίως χωρίς να ενοχλείς τους απέναντι γιατί το φως χτυπάει εκεί που πρέπει .
Περιμένω τα σχόλια σας