Είχα τραβήξει τις μπουζόπιπες με αποτέλεσμα να βγεί λίγο το φίς απο τον πολλαπλασιαστή... Και επίσης.. ΚΑΛΟ σφίξιμο στα μπουζί

mike1981 έγραψε:Να ρωτησω και εγω κατι μετα απο δυο χρονια![]()
![]()
Και στο δικο μου μια απο τα ιδια οσον αφορα το TPS... Το πηρα τον Νοεμβριο του 2004 και καποια στιγμη μου εσταλει επιστολη ενημερωνοντας με οτι το μηχανακι μου ειχε προβλημα και οτι ενδεχετε καποια στιγμη να μου σβησει στο ρελαντι...
Καλως κακως δεν ετυχε ποτε να μου σβησει και σαν κλασσικος Ελληναρας που ειμαι το αμελησα....
Θελω να ρωτησω το εξης: Αν παω σε μια αντυπροσωπεια η σε εξουσιοδοτημενο, με την επιστολη στα χερια, θα μου το αντικαταστησουν?? Η θα πρεπει να το πληρωσω σαν ανταλλακτικο! Και αν ναι ποσο κοστιζει??
Ειχες απολυτο δικιο. Μετα απο μια βολτα με φιλους και αφου ειδα την καταναλωση να ξεφευγει πραγματικα (Αθηνα-Παχη παραπανω απο μισο ντεποζιτο με ταχυτητες εως 150 χλμ) αποφασισα να παω το μηχανακι για αντικατασταση! Πραγματι μου το αντικατεστησαν με καινουργιο και δεν μου ζητησαν μια. Κερασα εναν καφε τον μηχανικο και ολα κομπλε!!!Vallinor έγραψε:Πας στην αντιπροσωπεια αν εχουν στο αλλαζουν και φευγεις διαφορετικα το παραγγελνουν και κλεινεις ραντεβου να στο αλλαξουν οταν ερθει, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ πληρωνεις τιποτα γιατι ειναι σε ανακληση απο την ΥΑΜΑΗΑ !
Αυτό ακριβώς!