Φωτογραφιες ημερολογίου 2021

Οτιδήποτε μας αφορά όλους και πρέπει να ανακοινωθεί, διάφορες ενέργειες του κλάμπ, εκδηλώσεις κλπ.
Απάντηση
Solomon
Μέλος Δ.Σ.
Δημοσιεύσεις: 2126
Εγγραφή: Πέμ 19 Νοέμ 2009, 00:52

Φωτογραφιες ημερολογίου 2021

Δημοσίευση από Solomon »

Μπορεί να είμαστε μαντρωμένοι, παρόλα αυτά προσπαθούμε για κάτι καλό.
Με σκοπό λοιπόν να έχουμε το καθιερωμένο ημερολόγιο της λέσχης μας να στολίζει για άλλη μια χρονιά τον τοίχο ή το γραφείο μας και να μας θυμίζει όμορφες στιγμές που περάσαμε παρέα, παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι να στείλουν φωτογραφικό υλικό απο το έτος που τελειώνει σιγα σιγα.
Θα γίνει μια σχετική επιλογή όσον αφορά τις φωτογραφίες, οι οποίες χρειάζεται να είναι στην μεγαλύτερη δυνατή τους ανάλυση. Πχ μην στείλετε μια φωτό ανεβασμένη στο φβ, έχει συμπιεστεί για να ανέβει, στείλτε την original απο το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Το email που μπορείτε να στείλετε είναι το :

Fazerhellasclub@gmail.com

Μην τ αφήσετε τελευταία στιγμή. Όποιος έχει κάτι ας το στείλει εντός της εβδομάδος έτσι ώστε απο την επόμενη να βρεθούμε με τον γραφίστα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Επίσης δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα μια φωτογραφία απο εκδρομή της λέσχης, μπορεί να είναι απο μια βόλτα με την μηχανή σας σε ενα όμορφο τοπίο.
Γενικά προτιμούμε λίγο τις πιο "καλιτεχνικές" , ψιλοστημένες δηλαδή με θεματολογία, ωραίο κάδρο κλπ, αλλά στείλτε ότι έχετε και θα την βρουμε την άκρη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”