Ερανος για τη στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου ..!!..

Οτιδήποτε μας αφορά όλους και πρέπει να ανακοινωθεί, διάφορες ενέργειες του κλάμπ, εκδηλώσεις κλπ.
Απάντηση
FazerClub
Administrator
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: Δευ 03 Ιαν 2005, 21:47

Ερανος για τη στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου ..!!..

Δημοσίευση από FazerClub » Τετ 28 Μαρ 2018, 13:52

Φίλοι σύντροχοι,

Εμείς οι μοτοσυκλετιστές δεν είμαστε μόνο βόλτες και παρεάκι, αλλά αλληλέγγυα παιδιά εκ φύσεως και ευαισθητοποιημένα πάντα για να προσφέρουμε βοήθεια όποτε κι όπου μας ζητηθεί. Έτσι σε συνεργασία με άλλες λέσχες συμμετέχουμε για να συλλέξουμε χρηματικές προσφορές και να βοηθήσουμε (τιμώντας έμπρακτα το Άγιο Πάσχα που έρχεται) ένα ίδρυμα.

Συγκεκριμένα μιλάμε για την Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου “Ο ´Αγιος Αλέξανδρος” που είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και φιλοξενεί κορίτσια από 6 έως 24 ετών, τα οποία είναι άπορα, ορφανά ή κακοποιημένα, ή προέρχονται από διαλυμένες και μονογονεϊκές οικογένειες. Στα κορίτσια παρέχεται προστασία, μόρφωση καθώς και επαγγελματική και κοινωνική αποκατάσταση.

Έτσι, την Μ. Πέμπτη (05/04) να δοθεί το χρηματικό ποσό που θα έχει μαζευτεί απ’ όλες τις λέσχες στον “Σκλαβενίτη”, όπου θα μετατραπεί σε δωροεπιταγή και θα παραδοθεί στη “Στέγη Θηλέων”, ώστε να την χρησιμοποιήσουν αγοράζοντας ότι έχουν άμεση ανάγκη. Δυστυχώς η “Στέγη Θηλέων” δεν τυγχάνει κρατικής ή άλλης επιχορήγησης κι η κάθε βοήθεια που θα προσφέρουμε κρίνεται σωτήρια κι ελπιδοφόρα.

Ο σκοπός ιερός, μα ό χρόνος λίγος. Δηλαδή, σήμερα 28/03 αλλά και την άλλη Μ. Τετάρτη (04/04) όσοι θέλετε να συμμετέχετε, μπορείτε να έρθετε στη λέσχη μας και να δώσετε στο υπεύθυνο μέλος του Δ.Σ. τη συνεισφορά σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Εκ του Δ.Σ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης