Καλώς σας βρήκα.
Όπως αναφέρω και στον τίτλο, δυστυχώς μου βουτηξαν τη μηχανή την Δευτέρα και την βρήκα χθες σε κακή κατάσταση. Της λείπουν εξάτμιση(acrapovic) , φερινγκ, φτερό, κτλ. Οποίος μπορεί να βοηθήσει με το που μπορώ να βρω καποια μεταχειρισμένα μερη, ώστε να μη μου βγει ο κουκος αηδόνι, ευρόσδεκτος.
Σας ευχαριστώ,
Νικόλας
Βρήκα το κλεμμενο FZ8 μου
-
- Model: FZ8
- Model year: 2015
- Επικοινωνία:
Re: Βρήκα το κλεμμενο FZ8 μου
Welcome
Είσαι από τους τυχερούς στην ατυχία σου. Σε πρώτη φάση κάνε μια λίστα τι χρειάζεσαι κ δες τις τιμές στην αντιπροσωπεία. Θα κλάψεις, αλλά θα έχεις μια εικόνα της πραγματικότητας των τιμών που θα σου ζητήσουν στα μεταχειρισμένα. Από κει κ πέρα ξεκίνα με τον αναπολιτακη (Google it) κ ψάξε κομμάτι κομμάτι σε αγγελίες στο car. Μεγάλη προσοχή μην αγοράσεις κλεμμένα(αν κ αυτό σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση)
Είσαι από τους τυχερούς στην ατυχία σου. Σε πρώτη φάση κάνε μια λίστα τι χρειάζεσαι κ δες τις τιμές στην αντιπροσωπεία. Θα κλάψεις, αλλά θα έχεις μια εικόνα της πραγματικότητας των τιμών που θα σου ζητήσουν στα μεταχειρισμένα. Από κει κ πέρα ξεκίνα με τον αναπολιτακη (Google it) κ ψάξε κομμάτι κομμάτι σε αγγελίες στο car. Μεγάλη προσοχή μην αγοράσεις κλεμμένα(αν κ αυτό σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση)
- SoR_gr
- Administrator
- Model: FZ6 S2
- Model year: 2007
- Επικοινωνία:
καλως ήρθες,
λυπάμαι για το περιστατικό, δυστυχώς, η φθηνή τιμή των μτχ fazer εχει αυξήση την ζήτηση στα φαίρινγκ κλπ μιας και ειναι τα πρώτα που σπάνε σε ενδεχόμενη πτώση.
αρχικά μια οικονομικότερη λύση, είναι να το κάνεις γυμνό. θα χρειαστείς το ίδιο καντραν και το φανάρι.
καλύτερα κάνε μια λίστα ή πόσταρε στην ενότητα των φζ8 τι σου λείπει και τι χρειάζεσαι ώστε να πέσουν και αναλογες ιδέες.
λυπάμαι για το περιστατικό, δυστυχώς, η φθηνή τιμή των μτχ fazer εχει αυξήση την ζήτηση στα φαίρινγκ κλπ μιας και ειναι τα πρώτα που σπάνε σε ενδεχόμενη πτώση.
αρχικά μια οικονομικότερη λύση, είναι να το κάνεις γυμνό. θα χρειαστείς το ίδιο καντραν και το φανάρι.
καλύτερα κάνε μια λίστα ή πόσταρε στην ενότητα των φζ8 τι σου λείπει και τι χρειάζεσαι ώστε να πέσουν και αναλογες ιδέες.
"Never regret a day in your life: good days give happiness, bad days give experience, worst days give lessons, and best days give memories."
- FZ8MAN
- Fazer Hellas Club Member
- Model: R1
- Model year: 2014
- Επικοινωνία:
Αν θες μαμά εξάτμιση πάρε την δικιά μου δεν την χρειαζομαι
TDR250 '87 R1 '14 YAMAHA FOR EVER KAI AΣ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΒΟΛΑΝ!!!!

- SoR_gr
- Administrator
- Model: FZ6 S2
- Model year: 2007
- Επικοινωνία:
Επισης κοντερ μπορεις να παρεις κ προσωρινα η μονιμα να το κανεις naked.
"Never regret a day in your life: good days give happiness, bad days give experience, worst days give lessons, and best days give memories."
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης