Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο thread, σκέφτομαι πολύ σοβαρά την απόκτηση ενός Fazer 800 ABS.
Σήμερα που πήγα σε ένα γνωστό μαγαζί μοτοσυκλετών μου είπε ότι...
1) Το μοντέλο 2011 δεν έχει ΚΑΜΙΑ διαφορά με το 2010.
2) Η Yamaha θα ανεβάσει τις τιμές και το 11αρι θα πάει γύρο στα 11.000€ από 10.300€ που πουλάει τώρα.
3) Αντίθετα το 10αρι θα πέσει στα 9.700€ για όσα μείνουν μετά το Μάρτη όπου θα αρχίσουν παραδίδουν τα πρώτα 11αρια.
4) Επειδή ο ίδιος τα εισάγει από Ευρώπη θα μου αφήσει το 11αρι στην ίδια τιμή (10.300€) με δώρο συναγερμό. Μου ανέφερε κιόλας ότι μπορώ πριν την αγορά, να επιβεβαιώσω με το πλαίσιο ότι όντως το μηχανάκι είναι κατασκευής 2011...
Για το πρωτο εχεις δικιο τωρα για αυξηση δεν νομιζω ηδη ειναι ακριβο στην κατηγορια του...αν γινει πηγαινε σε fz1..
Μην μπλεξεις με παραεισαγωγη γιατι θα εχεις προβληματα με εγγυηση μοτοδυναμικης (ενω κανονικα δεν θα πρεπε)
TDR250 '87R1 '14YAMAHA FOR EVERKAI AΣ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΒΟΛΑΝ!!!!
1. Αποκλείεται να ανέβει άλλο η τιμή, σου το είπε για να σε κάνει είτε να βιαστείς στην αγορά ή να προτιμίσεις εκείνον. Εφ'οσον θα μείνουν μηχανές απούλητες του '10 είναι δυνατόν να ανεβάσουν την τιμή και άλλο από όσο ήδη ψηλά είναι και μάλιστα σε περίοδο που έχει στεγνώσει η αγορά? Πιο πιθανό είναι να γίνει καμιά μείωση.
2. 10.300 για παραεισαγωγή! Καλό έ??
3. Συμφωνώ και εγώ ότι του '11 δεν θα 'χει διαφορά με του '10 (Το πολύ κανένα χρώμα που ούτε και αυτό το βλέπω πιθανό σε τόσο καινούργιο μοντέλο)
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το fazer8 με το ABS. Δεδομένου οτι το υπάρχον μοντέλο είναι ήδη 2 χρόνια στην αγορά γνωρίζει κανείς αν επίκειται αντικατάσταση του ;
Μην το πάρω δηλαδή και μετά απο έναν χρόνο βγεί νέο μοντέλο
Όσον αφορά το χρώμα γκρί ματ, έχει κανείς εμπειρία σχετικά με γρατζουνιές, πλύσιμο κλπ;
οσον αφορα το αν θα αντικατασταθει πιστευω οτι κανεις πλακα......
εδω το 1000αρι ειναι ιδιο κ απαραλλαχτο απο το 2006.....μονο χρωματα του αλλαζει κ αντε κ λιγο τον ψεκασμο κ καλα.....κατα τα αλλα ιδιο ντιπ καταντιπ.....
ουτε ενα led κ*λοφαναρο,φλας,κανα projector,κανα stabiliser ρε αδερφε.....
κ η yamaha europe δεν το φερνει καν στο φοβερο συνδυασμο του αμερικανικου με τις χρυσες ζαντες.....
Ocean Depth '07:Racefit Growler CF slip-on,Cat gutted,CA led tailight,Custom led turn signals,MRA DB,Ohlins,GPR,Yamaha belly/gel seat/protectors/rear hugger,EK 520 Gold chain 16/45,SH V.4,Pazzo,Evotech FE,ARacing,Beowulf,Conti Sport Attack 2 190/50
Αν και επίσημα η Yamaha δήλωσε ότι το FZ8 θα συνεχίσει να πωλείται παράλλημα με το mt-09 τι πιστεύετε ;
Για πόσο ακόμα θα το κρατήσει απο την στιγμή που το mt-09 είναι και καλύτερο και φθηνότερο ;
Όσον αφορά το μέλλον του fazer8 ; λέτε να βγεί mt-09 με fairing ή ετοιμάζετε το νέο tdm ;
Με έχουν βάλει σε σκέψεις όλα τα παραπάνω αφού είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του fazer8 και πραγματικά θα ξενερώσω αν σε ένα χρόνο απο τώρα π.χ βγεί κάτι νέο.
Δεν θα παρεις σοβαρη απαντηση σε αυτα τα ερωτηματα.
Ειναι δυνατον να ξερει κανεις να σου απαντησει τι θα κανει η yamaha σε ενα χρονο απο τωρα?
Αν σου αρεσει το παιρνεις... η μηχανη δεν ειναι επενδυση για να εχει αποδοσεις και να σκεφτεσαι αν θα χασεις η κερδισεις με μια αγορα... την δουλεια της μεταφορας και την κα$λα εξυπηρετει μονο.
In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends