Πτώμα επί τέσσερα χρόνια στην άκρη του δρόμου
Πτώμα επί τέσσερα χρόνια στην άκρη του δρόμου
Τα οστά ενός 49χρονου άνδρα που αγνοούνταν εδώ και τέσσερα χρόνια εντόπισε τυχαία ένας εργάτης ανάμεσα σε βάτα κοντά στη γέφυρα της Χαλκίδας.
Ο 49χρονος, πατέρας ενός αγοριού από την Αθήνα, την ημέρα της εξαφάνισής του είχε πάει στη Χαλκίδα μαζί με έναν φίλο του προκειμένου να αγοράσει μία μοτοσυκλέτα.
Ο φίλος του επέστρεψε στην Αθήνα με το αυτοκίνητο, αλλά ο 49χρονος, όπως αποδεικνύεται τώρα, είχε χάσει τον έλεγχο της μηχανής και είχε καταλήξει ανάμεσα στα βάτα σε μικρή απόσταση από τον δρόμο.
Καταπλακώθηκε από τη μοτοσυκλέτα και έως την περασμένη Τετάρτη, που εντοπίσθηκε από τον εργάτη, κανείς δεν είχε δει το παραμικρό. Από την πινακίδα της μοτοσυκλέτας και αντικείμενα που βρέθηκαν στο σημείο διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον συγκεκριμένο άνδρα.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση, πάντως, είναι ότι το δυστύχημα είχε συμβεί σε ένα σημείο όπου περνούν χιλιάδες οχήματα καθημερινά, ωστόσο κανείς δεν είχε δει το παραμικρό.
Ο 49χρονος, πατέρας ενός αγοριού από την Αθήνα, την ημέρα της εξαφάνισής του είχε πάει στη Χαλκίδα μαζί με έναν φίλο του προκειμένου να αγοράσει μία μοτοσυκλέτα.
Ο φίλος του επέστρεψε στην Αθήνα με το αυτοκίνητο, αλλά ο 49χρονος, όπως αποδεικνύεται τώρα, είχε χάσει τον έλεγχο της μηχανής και είχε καταλήξει ανάμεσα στα βάτα σε μικρή απόσταση από τον δρόμο.
Καταπλακώθηκε από τη μοτοσυκλέτα και έως την περασμένη Τετάρτη, που εντοπίσθηκε από τον εργάτη, κανείς δεν είχε δει το παραμικρό. Από την πινακίδα της μοτοσυκλέτας και αντικείμενα που βρέθηκαν στο σημείο διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον συγκεκριμένο άνδρα.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση, πάντως, είναι ότι το δυστύχημα είχε συμβεί σε ένα σημείο όπου περνούν χιλιάδες οχήματα καθημερινά, ωστόσο κανείς δεν είχε δει το παραμικρό.

Re: Πτώμα επί τέσσερα χρόνια στην άκρη του δρόμου
Για αυτό το περιστατικό έγραψα εδώ.... http://www.fazerclub.eu/forumx/viewtopic.php?f=2&t=8260
Απίστευτο και τραγικό...Η πο@τ@να η ζωή πολλές φορές παίζει τρομερά παιχνίδια...
Απίστευτο και τραγικό...Η πο@τ@να η ζωή πολλές φορές παίζει τρομερά παιχνίδια...

Δεν το ειχα προσεξει ΤΗΕΟDTheod έγραψε:Για αυτό το περιστατικό έγραψα εδώ.... http://www.fazerclub.eu/forumx/viewtopic.php?f=2&t=8260

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

- Frezas
- Model: MT09
- Επικοινωνία:
Εμενα μου εκανε αντυπωση η μοτοσικλετα. Δεν ειχε εικονα μηχανης που εχει μεινει 4 χρονια στο υπαιθρο. Εκτος απο καποιες σκουριες σε μεταλικα μερη, τα πλαστικα της εδειχναν σε πολυ καλη κατασταση, χωρις πολλα χωματα και λασπες πανω τους.
Παντως τραγικο, πως και δεν ειχε δει κανεις τιποτα τοσο καιρο σε ενα κεντρικο σημειο.

Παντως τραγικο, πως και δεν ειχε δει κανεις τιποτα τοσο καιρο σε ενα κεντρικο σημειο.
Frezas έγραψε:Εμενα μου εκανε αντυπωση η μοτοσικλετα. Δεν ειχε εικονα μηχανης που εχει μεινει 4 χρονια στο υπαιθρο. Εκτος απο καποιες σκουριες σε μεταλικα μερη, τα πλαστικα της εδειχναν σε πολυ καλη κατασταση, χωρις πολλα χωματα και λασπες πανω τους.![]()
υπονοείς κάτι?
είναι παράξενο η αλήθεια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει ...

- HEO
- Model: FZ6
- Model year: 2004
- Τοποθεσία: Αθηνα Ιλιον, Βασιλεία Ρωμαίων - Los Gatos, California US
- Επικοινωνία:
την μηχανη ηταν;;....ξερει κανεις;;;....
..μηπως ξερει κανεις σε ποιο σημειο ηταν;;;..καπου ακουσα οτι ηταν μετα την μεγαλη γεφυρα της χαλκιδας...
..μηπως ξερει κανεις σε ποιο σημειο ηταν;;;..καπου ακουσα οτι ηταν μετα την μεγαλη γεφυρα της χαλκιδας...
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή
Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή
Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή
-
- Επικοινωνία:
Δεν ξερω ρε παιδια...μου φαινεται πολυ περιεργο να μην τον ειδε κανεις για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα....πολλα μπορει να παιζουν...τι να πω.
Και εμένα από τα φευγαλέα πλάνα της τηλεόρασης το ΚΤΜ δεν μου έδωσε την εικόνα μιας μηχανής παρατημένης στο ύπαιθρο επί 4 χρόνια... Κάτι δεν μου κάθησε καλά...Μόνο αίσθηση είναι όμως και δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Και δεν μ'αρέσει να σεναριολογώ χωρίς κανένα επιχείρημα...
Ας ελπίσουμε ότι η Αστυνομία θα το ψάξει λίγο ψυλλιασμένα και δεν θα κλείσουν τον φάκελλο με συνοπτικές διαδικασίες... Αν όντως είναι έτσι τα πράγματα είναι η πρώτη φορά που ακούω για τέτοιο περιστατικό σε βατό σημείο και 4-5 μέτρα πλάι από πολυσύχναστο δρόμο.... Κρίμα....
Ας ελπίσουμε ότι η Αστυνομία θα το ψάξει λίγο ψυλλιασμένα και δεν θα κλείσουν τον φάκελλο με συνοπτικές διαδικασίες... Αν όντως είναι έτσι τα πράγματα είναι η πρώτη φορά που ακούω για τέτοιο περιστατικό σε βατό σημείο και 4-5 μέτρα πλάι από πολυσύχναστο δρόμο.... Κρίμα....
στην ζωη αυτη που ζουμε τα παντα ειναι πιθανα............................δυστιχως
το μοτο για δουκα μου ειπαν οτι ειναι.............................
το μοτο για δουκα μου ειπαν οτι ειναι.............................
νους χανια και σωματι στρινγκ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης