ΚΛΑΠΗΚΕ ΖΧ10 05 ΠΡΑΣΙΝΟ
ΚΛΑΠΗΚΕ ΖΧ10 05 ΠΡΑΣΙΝΟ
Κλαπηκε στο Γαλατσι το ΖΧ10 ενος φιλου πρασινου χρωματος και με αριθμο κυκλοφοριας ΙΟΟ 844.
οπως τα λεει ιδιος και καποιες φωτογραφιες εδω:http://www.kawasaki-bikers.gr/modules.p ... sc&start=0
''Με ξυπναει η μανα μου μολις...με ρωταει που ειναι η μεγαλη μηχανη...ανεβαινω επανω,το KDX εξω,η πορτα που εκλεινα τα μηχανακια η καγκελενια ανοιχτη,η κουκουλα της πεταμενη κατω....2 μερες μετα τα γενεθλια μου δωρο...το βραδυ που γυρισα 2 ηωρα ηταν εκει σκεπασμενη και με κοιταγε..
Ξερω πως δε θα τη βρω πια,ετοιμη την πηρανε οι κ%$#@$δες,πιο ετοιμη δε γινοταν...με την βροση την πηρανε,ειχανε δει πως δε δουλευε μαλλον ο συναγερμος μου.Δε ξερω,2,5 χρονια θα τη χρωσταω,δε τη χαρηκα και πολυ και πανω που την ειχα κανει οπως γουσταρα
Aν την δει καποιος,που δε θα την δει γιατι θα γινεται ανταλλακτικα ηδη, το νουμερο της ειναι ΙΟΟ 844 και η μηχανη περα απο τα πολλα εξτρα εχει στα αριστερα του πλαισου πανωω στο σκελετο και στο υψος του τεποζιτου 2 γρατζουνιες απο πεσιμο''
σας παρακαλω αν ξερει η εχει δει καποιος κατι ας στειλει pm η mail στο astore@mail.gr
οπως τα λεει ιδιος και καποιες φωτογραφιες εδω:http://www.kawasaki-bikers.gr/modules.p ... sc&start=0
''Με ξυπναει η μανα μου μολις...με ρωταει που ειναι η μεγαλη μηχανη...ανεβαινω επανω,το KDX εξω,η πορτα που εκλεινα τα μηχανακια η καγκελενια ανοιχτη,η κουκουλα της πεταμενη κατω....2 μερες μετα τα γενεθλια μου δωρο...το βραδυ που γυρισα 2 ηωρα ηταν εκει σκεπασμενη και με κοιταγε..
Ξερω πως δε θα τη βρω πια,ετοιμη την πηρανε οι κ%$#@$δες,πιο ετοιμη δε γινοταν...με την βροση την πηρανε,ειχανε δει πως δε δουλευε μαλλον ο συναγερμος μου.Δε ξερω,2,5 χρονια θα τη χρωσταω,δε τη χαρηκα και πολυ και πανω που την ειχα κανει οπως γουσταρα
Aν την δει καποιος,που δε θα την δει γιατι θα γινεται ανταλλακτικα ηδη, το νουμερο της ειναι ΙΟΟ 844 και η μηχανη περα απο τα πολλα εξτρα εχει στα αριστερα του πλαισου πανωω στο σκελετο και στο υψος του τεποζιτου 2 γρατζουνιες απο πεσιμο''
σας παρακαλω αν ξερει η εχει δει καποιος κατι ας στειλει pm η mail στο astore@mail.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astore την Πέμ 20 Νοέμ 2008, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ισορροπια του μυαλου δεν ειναι θεμα στατιστικης...
Re: ΚΛΑΠΗΚΕ ΖΧ10 05 ΠΡΑΣΙΝΟ
Να κοπούν τα χέρια και τα α....ίδια αυτών που το έκαναν. Μην απελπίζεσαι έχουν βρεθεί πολλά μηχανάκια παρατημένα.
- koulis
- Model: FZ1
- Επικοινωνία:
οχι ρε συ κριμα το παιδι στα γενεθλια του.....?γ@@@να κλεφτρονια.μπα που να σπασετε τα ποδαρια σας κ να σας μπουνε 1000 αγ@@ρια στο κ@@λο

Ocean Depth '07:Racefit Growler CF slip-on,Cat gutted,CA led tailight,Custom led turn signals,MRA DB,Ohlins,GPR,Yamaha belly/gel seat/protectors/rear hugger,EK 520 Gold chain 16/45,SH V.4,Pazzo,Evotech FE,ARacing,Beowulf,Conti Sport Attack 2 190/50
Μακαρι φιλε μου, δυστυχως ομως το μηχανακι ειχε παρα πολλα εξτρα και πιστευω αυτος ηταν και ο λογος που το κλεψανε οπως λεει και ο ιδιος το πιθανοτερο ειναι να εχει γινει ηδη βιδεςkir έγραψε:Να κοπούν τα χέρια και τα α....ίδια αυτών που το έκαναν. Μην απελπίζεσαι έχουν βρεθεί πολλά μηχανάκια παρατημένα.
-
- Model: -
- Επικοινωνία:
ελπιζω το παλικαρι να ειχε ασφαλεια κλοπης....μενω και εγω Γαλατσι και πρεπει να αρχιζω να φοβαμαι μιας και το αφηνω εξω....τι να πει κανεις,,,,ελπιζω να την βρει και να τους βρει....
είμαι απο χωριό.................
δυστυχος δεν ειχε ασφαλεια κλοπης.dimitris22 έγραψε:ελπιζω το παλικαρι να ειχε ασφαλεια κλοπης....μενω και εγω Γαλατσι και πρεπει να αρχιζω να φοβαμαι μιας και το αφηνω εξω....τι να πει κανεις,,,,ελπιζω να την βρει και να τους βρει....
απο οτι μου ειπε σημερα οταν πηγε στην αστυνομια του ειπανε οτι ψαχνουν ενα λευκο βαν με το οποιο δρουν τα κ@λ0παιδα και κλεβουν μηχανες μεγαλου κυβισμου στην γυρο περιοχη
οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
-
- Model: -
- Επικοινωνία:
astore έγραψε:δυστυχος δεν ειχε ασφαλεια κλοπης.dimitris22 έγραψε:ελπιζω το παλικαρι να ειχε ασφαλεια κλοπης....μενω και εγω Γαλατσι και πρεπει να αρχιζω να φοβαμαι μιας και το αφηνω εξω....τι να πει κανεις,,,,ελπιζω να την βρει και να τους βρει....
απο οτι μου ειπε σημερα οταν πηγε στην αστυνομια του ειπανε οτι ψαχνουν ενα λευκο βαν με το οποιο δρουν τα κ@λ0παιδα και κλεβουν μηχανες μεγαλου κυβισμου στην γυρο περιοχη
οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
δεν ειμαι κανενας πλουσιος αλλα πιστευω οτι ολοι μπορουμε να δωσουμε 160 Ε το εξαμηνο για μια ασφαλεια κλοπης για να μην παθουμε τα ιδια...τουλαχιστον κατι θα παρουμε πισω....
είμαι απο χωριό.................
Με το καλό να το βρει το παληκάρι. Όσο για την ασφάλεια κλοπής εννοείται πως πρέπει να γίνεται (εγώ την έκανα από την πρώτη μέρα στη ρένα). Τέτοια μηχανάκια δεν μένουν έτσι. Και πάντα σε κλειστό πάρκιν.
όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης