Κατεβαινοντας σημερα με το παπι δικαβαλο την αγιου κωνσταντινου στην ομονοια, η γλιτσα λογω της βροχης περιμενε τα επομενα θυματα της, ηδη ενος ταριφα του ειχαν τσαλακωσει τα οπισθια ενα ντζιπακι, κατεβαινοντας που λετε με καμια 40αρα χμ να σου το φαναρι πορτοκαλι, λεω να σταματησω και γω σαν νομοταγης πολιτης(τι το θελα) τσιμπαω και τα 2 φρενα το πισω ελαχιστα να σου κολος απο αριστερα αφηνω το φρενο ερχεται ισια το ξαναπαταω παλι ελαφρα και σε κλασματα δευτερολεπτου να σου κατω παιρνωντας το φαναρι σερνομενοι ωσπου οι νομοι της βαρυτητας να αποφασισουν να μας σταματησουν. Απολογισμος εγω δεν επαθα τιποτα, πεφτοντας επεσα πανω στον φιλο μου και δεν επαθα τιποτα απολυτως, ο κολλητος μου εγδαρε λιγο τον αστραγαλο ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. Το crypton αλωβητο και αυτο λιγο το μαρσπιε στραβωσε. Το κρανος του συνεπιβατη απορροφησε την κρουση στην υγρη μπασταρδη ασφαλτο. Α και το πισω φθαρμενο mezeler που θα αλλαζα το φθινοπωρο, ελεγα να το τρεναρω λιγο καθως δεν υπαρχει φραγκο, μαλλον θα επισπευσω την αλλαγη του
](./images/smilies/eusa_wall.gif)