πως "ξυπνησα" τον kouli....!!!!

Αρχείο παλαιοτέρων συζητήσεων
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
koulis
Model: FZ1
Επικοινωνία:

πως "ξυπνησα" τον kouli....!!!!

Δημοσίευση από koulis »

ειναι μεγαλο το story γι'αυτο φτιαχτε καφεδακι κ απολαυστε... :wink:

τι εννοω λεγοντας "πως ξυπνησα τον kouli..."
πριν αγορασω το fz1 ειχα το tdm900 '06...
καυ**νος εγω,δωστου εξατμισεις,φιλτρο ελευθερας,αλυσογραναζα,λαστιχα,σερβις κτλ...
περναει ο καιρος ανταλασσω το tdm στο μαγαζι που το αγορασα κ παιρνω το fz1...
παλι καυ**ος δωστου εξατμιση,φιλτρο ελευθερο κ....τσουπ!!!μεχρι εκει!!
τι εννοω μεχρι εκει?οτι μεχρι εκει ηταν η "κορο'ι'δια" του μαστορα απο τον οποιο ειχα αγορασει κ τις 2 μηχανες(του κουτιου εννοειται) κ του ειχα σκασει ενα καρο λεφτα για οοοολα τα προαναφερομενα..με το που εγινε η επαφη μου με το fazerclub ξυπνησε ο koulis μεσα μου :mrgreen: κ καταλαβα πως γινονται οι σωστες δουλειες αλλα κ τι κερδος μπορει να εχουν οι μαστορες ειτε αφορα αναλωσιμα(ελαστικα,αλυσογραναζα)ειτε εξοπλισμο αναβατη..αυτο που με θυμωνε περισσοτερο ομως ηταν αυτη η συμπεριφορα ωχ-αδερφισμου απο τον συγκεκριμενο εμπορο-μαστορα που ενω του πας με ολη την καλη διαθεση τη μηχανη σου να στην ελεγξει κ να στην αναλαβει,αυτος αρεσκεται σε μια απλη αλλαγη λαδιων κ τπτ αλλο..ουτε ελεγχο των φρενων ουτε τον ψεκασμο ουτε τπτ...λαδια πατ-κιουτ ετοιμος...τα εχω ξαναναφερει αλλωστε απλα τα θυμηθηκα κ ειπα να τα γραψω μιας κ αρκετοι θα εχετε μια αναλογη εμπερια..να μην πολυλογω στα τελευταια 2 σερβις εχω παει εκτος της περιοχης μου κ εχω μεινει ευχαριστημενος...1000 φορες να βαζω βενζινη κ πηγαινα λιγο παραπερα αλλα να βλεπω οτι ο αλλος εχει ορεξη να δουλεψει παρα να τον βλεπω να βαριεται να σηκωσει την αριδα του....

καταρχην να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον giannisproevo καθως μεσω εκεινου εγινε η γνωριμια μου με το forum..
αλλα κ ενα μεγαααλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που καθημερινα ενημερωνομαστε μεταξυ μας πολυ καλυτερα απο τα περιοδικα που διαβαζα τοσο καιρο...

μαγκες 1000 ευχαριστω απο καρδιας...
+:Applause=+:=D> +:Applause=+:=D>

θα τα πουμε κ απο κοντα σε επερχομενες βολτες

:isalutu: :isalutu:
Ocean Depth '07:Racefit Growler CF slip-on,Cat gutted,CA led tailight,Custom led turn signals,MRA DB,Ohlins,GPR,Yamaha belly/gel seat/protectors/rear hugger,EK 520 Gold chain 16/45,SH V.4,Pazzo,Evotech FE,ARacing,Beowulf,Conti Sport Attack 2 190/50

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αρχείο”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες