Μηχανη ΠΑΠΑΛΑ !!!!!
Μηχανη ΠΑΠΑΛΑ !!!!!
Απο χθες το βραδυ που πειρα την μηχανη απο το συνεργειο (σερβις-λαδια,φιλτρο λαδιου, ρουλεμαν τιμονιου) αρχισα να νιωθω πως δεν δουλευει σωστα ..... Τι το ηθελα? αρχισε να σβηνει . Ε λεω απλα θα ετυχε..σημερα παλι τα ιδια. Την αναβεις οταν ειναι κρυα με ρελαντι 1350 περιπου(λογικο) Αφου ζεσταθει και μετα ρελαντι 1050 (λογικο) με το που την περπατησω λιγο και πατησω συμπλεκτη φτανει μεχρι και τις 600 και σβηνει. Δεν δουλευει σωστα και ρεταρει λιγο. Πειρα στα κεντρικα και μου ειπαν οτι ειναι μεσα στα ελλατωματικα ΤΡS και να κανονισω με καποιο συνεργειο στην Θεσσαλονικη. Αφου μιλησα και με το συνεργειο και του εστειλα την αδεια για να κανει ολη την διαδικασια ειμαι σε αναμονη....... Θελει μερες για να ερθει το ανταλακτικο? θελει ωρα για περαστει? οποιος αλλαξε ας με συμβουλεψει σχετικα με το αν πρεπει να ξερω κατι.
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Live for nothing or die for something??
- jskf16
- Model: -
- Model year: 2012
- Επικοινωνία:
Re: Μηχανη ΠΑΠΑΛΑ !!!!!
Εκτος τον ατυχει τιτλο στο θεμα σου!!!!
Θελει κανα 2ωρες εργασια...και οι μερες εξαρταται αν το εχουν στην Αθηνα , σε 2-3 μερες θα ναι εκει λογικα , λογω συγκεντρωτικων παραγγελιων που κανουν τα συνεργεια!
Θελει κανα 2ωρες εργασια...και οι μερες εξαρταται αν το εχουν στην Αθηνα , σε 2-3 μερες θα ναι εκει λογικα , λογω συγκεντρωτικων παραγγελιων που κανουν τα συνεργεια!
Γιατι ατυχης τιτλος?jskf16 έγραψε:Εκτος τον ατυχει τιτλο στο θεμα σου!!!!
Με το που την εβγαλα απο το ενα συνεργειο την βαζω στο αλλο.......

-
- Επικοινωνία:
Κάτσε, πρίν το σέρβις δεν το είχε ξαναπαρουσιάσει? Και αμέσως μετά το σέρβις τα έπαιξε το TPS? Εμένα γιατί με προβληματίζει αυτό?
Το εκανε 4-5 φορες αλλα σταδιακα. Αλλα με το που επερνε μπρος δεν το ξαναεκανε....Stamos έγραψε:Κάτσε, πρίν το σέρβις δεν το είχε ξαναπαρουσιάσει? Και αμέσως μετά το σέρβις τα έπαιξε το TPS? Εμένα γιατί με προβληματίζει αυτό?
- manos_mas
- Model: FZ6
- Model year: 2007
- Επικοινωνία:
δεν ειναι λογικο το ρελαντι στις 1050. Ο κατασκευαστης δινει 1250-1350 και παντα εννοειτε ζεστο το μοτερ.Σηκωσε λιγο το ρελαντι στις 1300+Vallinor έγραψε:περιπου(λογικο) Αφου ζεσταθει και μετα ρελαντι 1050 (λογικο) με το που την περπατησω λιγο και πατησω συμπλεκτη φτανει μεχρι και τις 600 και σβηνει..
Ευχαριστω
Υ.Γ. Ετσι οπως εγραψες τον τιτλο μας τρομαξες ..νομιζα οτι σου την σηκωσαν....
ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ... ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΥΡΙΖΕΙ.....
OXI μην λες τετοια .....ακουσε εκει να μου την σηκωσουν. Θεος φυλαξει αν γινει κατι τετοιο το ποστ θα ηταν καπως ετσι. Με κλεψαν .Ψανχω δικανο. Τα λεμε σε μια αλλη ζωη 

- jskf16
- Model year: 2012
- Επικοινωνία:
....και οχι μονο...manos_mas έγραψε: Υ.Γ. Ετσι οπως εγραψες τον τιτλο μας τρομαξες ..νομιζα οτι σου την σηκωσαν....

- manos_mas
- Model: FZ6
- Model year: 2007
- Επικοινωνία:
το ρελαντι το σηκωσες ?
ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ... ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΥΡΙΖΕΙ.....
Aμαν ρε Κωστα μας τρομαξες με το τιτλο ,εγω που εστειλα την αδεια για να μοθ παραγγελιουν το καθρευτη μεσα στην εγγυηση σε 1 εβδομαδα πηγα Θεσ/κη και τον αλλαξα αρα φανταζομαι σε καμια βδομαδα θα εισαι παλι Ο.Κ.
- gatoulis
- Επικοινωνία:
κωστα γινανε τα κονε.....τι ανησυχεις ?????
δεν εξυπηρετηθηκες???

δεν εξυπηρετηθηκες???

Oλα κομπλε φιλε και σε ευχαριστω πολυ και εσενα και τον Χρηστο. Τωρα απλα περιμενω τηλεφωνο για να κλεισουμε ραντεβου. Αλλα ρε συ δεν παλευεται χωρις "εργαλειο".
- gatoulis
- Επικοινωνία:
Vallinor έγραψε:Oλα κομπλε φιλε και σε ευχαριστω πολυ και εσενα και τον Χρηστο. Τωρα απλα περιμενω τηλεφωνο για να κλεισουμε ραντεβου. Αλλα ρε συ δεν παλευεται χωρις "εργαλειο".

- kmichalis
- Επικοινωνία:
Και επειδή και εγώ έχω πολύ μεγάλη .........................gatoulis έγραψε:Vallinor έγραψε:Oλα κομπλε φιλε και σε ευχαριστω πολυ και εσενα και τον Χρηστο. Τωρα απλα περιμενω τηλεφωνο για να κλεισουμε ραντεβου. Αλλα ρε συ δεν παλευεται χωρις "εργαλειο".![]()
για οτι χρειαστεις εδω ειμαστε λεμε..
ψυχή συμφωνώ με τον κύριο gatouli και είμαι και εγώ εδώ!

Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες