Καλησπέρα.
Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω ανταλλακτικά, τα 2 λαστιχένια κουμπάκια που έχει πάνω στο καντράν (reset & select)
(Για το S2)
SPEEDMETER BUTTONS
- manos_mas
- Model: FZ6
- Model year: 2007
- Επικοινωνία:
Re: SPEEDMETER BUTTONS
στην ΥΑΜΑΗΑ ρωτησες ?
- Soryats
- Model: -
- Επικοινωνία:
Καλημέρα. Ναι ρώτησα. Δεν υπάρχουν μεμονωμένα. Ολόκληρο το καντράν μόνο.
- SoR_gr
- Administrator
- Model: FZ6 S2
- Επικοινωνία:
ναι ξέρω που μπορείς να βρείς
"Never regret a day in your life: good days give happiness, bad days give experience, worst days give lessons, and best days give memories."
- SoR_gr
- Administrator
- Model: FZ6 S2
- Επικοινωνία:
είπα να κανω και λίγο χαβαλέ μιας και ρώτησες αμα ξέρουμε μόνο.
λοιπόν, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα.
https://www.aliexpress.com/item/1005003 ... Redirect=y
τωρα η τιμή του, εσύ θα κρίνεις αμα αξίζει ή οχι. Ανάλογα το πόσο απελπισμένος είσαι.
Όπως επίσης δεν ξερω κατά πόσο μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου ή θα πρέπει να πας σε κανέναν που πειράζει/επισκευάζει κοντέρ. πάντως στο 20αρικο ίσως αξίζει μια δοκιμή.
Προσωπικά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αγοράζω απο αλι μιας και έχει διάφορα μπιμπλικια που μπορεί να σαρέσουν/χρειάζεσαι για το fz6 (πχ πήρα πατάκι μαρσπίε 12€ τα 2.)
λοιπόν, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα.
https://www.aliexpress.com/item/1005003 ... Redirect=y
τωρα η τιμή του, εσύ θα κρίνεις αμα αξίζει ή οχι. Ανάλογα το πόσο απελπισμένος είσαι.
Όπως επίσης δεν ξερω κατά πόσο μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου ή θα πρέπει να πας σε κανέναν που πειράζει/επισκευάζει κοντέρ. πάντως στο 20αρικο ίσως αξίζει μια δοκιμή.
Προσωπικά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αγοράζω απο αλι μιας και έχει διάφορα μπιμπλικια που μπορεί να σαρέσουν/χρειάζεσαι για το fz6 (πχ πήρα πατάκι μαρσπίε 12€ τα 2.)
"Never regret a day in your life: good days give happiness, bad days give experience, worst days give lessons, and best days give memories."
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης