Την εκανα και σημερα τη καλη μου πραξη!
- Frezas
- Model: MT09
- Επικοινωνία:
Την εκανα και σημερα τη καλη μου πραξη!
....εσωσα ενα ζευγαρι ηλικιωμένων απο πυρκαγια στο αυτοκινητο τους.....
Πιο συγκεκριμενα κατεβαίνοντας τη Κηφισιας με το παπι και ενα φιλο δικαβαλο, στο υψος της Αμερικανικης πρεσβειας, βλεπουμε ενα παλιο Audi 80 που κινουταν ακριβως μπροστα μας να βγαζεις λιγους καπνους και φλογες απο το κατω εμπρος μερος.
Αμεσως πλευρισαμε το αμαξι και κορναραμε και χτυπουσαμε το τζαμι του οδηγου για να καταλαβει να σταματησει. Αφου καταλαβε οτι πρεπει να σταματησει, (αν και αργησε αρκετα), τους βγαλαμε γρηγορα εξω.
Η φωτια επεκταθηκε γρηγορα στη μηχανη, μαλιστα ο παπους εκανε το λαθος να ανοιξει το καπο πριν καταλαβει ακομα ποσο σοβαρα ηταν τα πραγματα και παρολιγον να καει, μιας και αμεσως πεταχτηκαν φλογες απο μεσα, λογο και του οξυγονου που πηρε.
Το τραγικοτερο ειναι οτι το συμβαν εγινε ακριβως μπροστα απο την Αμερικανικη πρεσβεια και τα φυλακια δεν ειχαν πυροσβεστηρες......ενα ειδικος φρουρος εβγαλε ενα πυροσβεστηρα μικροσκοπικο που τελικα ουτε καταφερε να λειτουργησει.
Προσπαθησε ο φιλος μου με ενα πυροσβεστηρα απο ενα καταστημα αλλα ηταν ηδη αργα και η φωτια δεν ελεγχοταν, ασε που εκανε και βλακεια που πλησιασε το αμαξι γιατι γινοτουσαν εκρηξεις απο τα λαστιχα και απο το ντεποζιτο.
Με τα πολλα ηρθε η πυροσβεστικη μετα απο κανα 10λεπτο και εριξαν στη μαχη μια ξανθια.....χαχα......με κοτσο ετοιμο για προσαναμα......και εριχνε νερο στα λαδια και τις βενζινες, και φυσικα δεν εσβυνε, μετα αποφασισαν να ριξουν αφρο και παλι με δυσκολια εσβυνε.
Θαυμαστε ελληνικα μεγαλεια......
http://s143.photobucket.com/albums/r131 ... V00348.flv" onclick="window.open(this.href);return false;
Πιο συγκεκριμενα κατεβαίνοντας τη Κηφισιας με το παπι και ενα φιλο δικαβαλο, στο υψος της Αμερικανικης πρεσβειας, βλεπουμε ενα παλιο Audi 80 που κινουταν ακριβως μπροστα μας να βγαζεις λιγους καπνους και φλογες απο το κατω εμπρος μερος.
Αμεσως πλευρισαμε το αμαξι και κορναραμε και χτυπουσαμε το τζαμι του οδηγου για να καταλαβει να σταματησει. Αφου καταλαβε οτι πρεπει να σταματησει, (αν και αργησε αρκετα), τους βγαλαμε γρηγορα εξω.
Η φωτια επεκταθηκε γρηγορα στη μηχανη, μαλιστα ο παπους εκανε το λαθος να ανοιξει το καπο πριν καταλαβει ακομα ποσο σοβαρα ηταν τα πραγματα και παρολιγον να καει, μιας και αμεσως πεταχτηκαν φλογες απο μεσα, λογο και του οξυγονου που πηρε.
Το τραγικοτερο ειναι οτι το συμβαν εγινε ακριβως μπροστα απο την Αμερικανικη πρεσβεια και τα φυλακια δεν ειχαν πυροσβεστηρες......ενα ειδικος φρουρος εβγαλε ενα πυροσβεστηρα μικροσκοπικο που τελικα ουτε καταφερε να λειτουργησει.
Προσπαθησε ο φιλος μου με ενα πυροσβεστηρα απο ενα καταστημα αλλα ηταν ηδη αργα και η φωτια δεν ελεγχοταν, ασε που εκανε και βλακεια που πλησιασε το αμαξι γιατι γινοτουσαν εκρηξεις απο τα λαστιχα και απο το ντεποζιτο.
Με τα πολλα ηρθε η πυροσβεστικη μετα απο κανα 10λεπτο και εριξαν στη μαχη μια ξανθια.....χαχα......με κοτσο ετοιμο για προσαναμα......και εριχνε νερο στα λαδια και τις βενζινες, και φυσικα δεν εσβυνε, μετα αποφασισαν να ριξουν αφρο και παλι με δυσκολια εσβυνε.
Θαυμαστε ελληνικα μεγαλεια......
http://s143.photobucket.com/albums/r131 ... V00348.flv" onclick="window.open(this.href);return false;
- jskf16
- Model: -
- Model year: 2012
- Επικοινωνία:
Re: Την εκανα και σημερα τη καλη μου πραξη!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΣΑΣ
, σκ*τ* ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ 

- Billy_BMW
- Τοποθεσία: Bayerische Motoren Werke - Niederlassung Zentrum Munchen
- Επικοινωνία:
Απίστευτο!
Ρε τρομοκράτη!!!
Μετά απο αυτό η φωτό σου είναι σε όλες τις Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες.
Ελπίζω να μη σε στείλουν φαντάρο στο Γκουαντάναμο.

Ρε τρομοκράτη!!!
Μετά απο αυτό η φωτό σου είναι σε όλες τις Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες.
Ελπίζω να μη σε στείλουν φαντάρο στο Γκουαντάναμο.

Μπραβο προεδρε για την σωτηρια επεμβαση σου.
Υ.Γ.Κ αλο το βιντεακι αλλα λειπει μια αναμεταδοση

Υ.Γ.Κ αλο το βιντεακι αλλα λειπει μια αναμεταδοση

ΣΑΜΟΣ
- master_georgez
- Επικοινωνία:
+:Applause=+:=D> +:Applause=+:=D> +:Applause=+:=D> +:Applause=+:=D>
- ΧΙΛΙΑΡΟΖΟΥΜΗΣ
- Επικοινωνία:
μπραβο παιδι μου Αντρεα......εισαι προτινομενος για τιμητικη απο μενα 

φερτε αεροπλανο μια κοντρα για να κανω
- Blackie
- Fazer Hellas Club Member
- Επικοινωνία:
Άξιος ο Πρόεδρος!!! +:Applause=+:=D> +:Applause=+:=D> +:Applause=+:=D>
Πάντως κάτι παίζει φίλε! Παλιότερα, έπεφτες συνέχεια σε σκηνικά με στουκές με παπιά, τώρα αναβαθμίστηκες σε σκηνικά με φωτιές σε κουτιά;;;
ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ;;;

Πάντως κάτι παίζει φίλε! Παλιότερα, έπεφτες συνέχεια σε σκηνικά με στουκές με παπιά, τώρα αναβαθμίστηκες σε σκηνικά με φωτιές σε κουτιά;;;

ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ;;;

- Frezas
- Model: MT09
- Επικοινωνία:
Βασικα τελευταια εχω αρχιζει να αγναντεύω τον ουρανο και τα αεροπλανα που τον σχιζουν.......λες να το κοψω καλυτερα......Blackie έγραψε: ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ;;;![]()
![]()

- Blackie
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω αν έχεις εναέρια επίδραση Αντρίκο, αλλά για καλό και για κακό...Frezas έγραψε:Βασικα τελευταια εχω αρχιζει να αγναντεύω τον ουρανο και τα αεροπλανα που τον σχιζουν.......λες να το κοψω καλυτερα......Blackie έγραψε: ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ;;;![]()
![]()
.....
......

Πάντος το club πρέπει να έχει ανοσία, μια και πάμε κι ερχόμαστε γεροί!!!

Υ.Γ.: Τρελή φωτιά πάντως φίλε! Λες να μαζευτούμε τα κόκκινα να κάνουμε σώμα πυρόσβεσης;;;

- ΧΙΛΙΑΡΟΖΟΥΜΗΣ
- Επικοινωνία:
και που σαι Αντρεα , μην κοιταξεις κανα καραβι φετος το καλοκαιρι , θελω να παω διακοπες 

φερτε αεροπλανο μια κοντρα για να κανω
- MAIK
- Model: FZ1
- Model year: 2007
- Επικοινωνία:
ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ +:Applause=+:=D> 

Ερχομαι με. 1000 και με το 1000
- lyon
- Επικοινωνία:
Κατι πηρε το ματι μου στο CNN..........!!!!!!!!!!
Οτιδηποτε απροσωπο διαβαζεις σε ενα φορουμ μπορει να προερχεται απο καποιον πιο
εξυπνο και πιο καταρτισμενο απο σενα, μπορει ομως και απο καποιον ασχετο. Η ευθυνη ειναι δικη σου!!!
εξυπνο και πιο καταρτισμενο απο σενα, μπορει ομως και απο καποιον ασχετο. Η ευθυνη ειναι δικη σου!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης