Δείκτης Βενζίνης
ρεζέρβα...
Ξέρει κανείς πόσο χλμ περίπου κρατάει η ρεζέρβα στο fz6 γιατί με ψιλοπιάνει άγχος?
Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Ευχαριστώ προκαταβολικά...
-
- Model: -
- Επικοινωνία:
Re: ρεζέρβα...
σε ταξίδι καμια 50αριά χιλιόμετρα. μέσα στην πόλη 25-30κμ...
tnx

Και μιας και μιλάμε για βενζίνες, μπορεί κάποιος να μου πει τί αυτονομία έχει το S2 ;
Δλδ πόσα χλμ κάνει σε ενα ταξίδι με πχ 150-180 χλμ ;
Δλδ πόσα χλμ κάνει σε ενα ταξίδι με πχ 150-180 χλμ ;
-
- Επικοινωνία:
έχει την ίδια κατανάλωση με το απλό
σ' αυτά τα χιλιόμετρα που λές, χωρίς απότομα ανοίγματα του γκαζιού έκαψα περίπου 6 λιτρα στα 100 και είχα εκπλαγεί γιατί περίμενα αρκετά περσσότερο. άρα μιλάμε για 300-320 περίπου κμ το ντεπόζιτο..
από ότι έχω καταλάβει στην μέχρι τώρα συμβίωση με τη καλή μου, το θεμα είναι να μην οδηγείς πάνω απο της 8-9 χιλιάδεσ στροφές, στο ξέσπασμα δηλαδή του κινητήρα, για να κρατήσεις την κατανάλωση χαμηλά. πάνω απο τις 9 πίνει, και πίνει και πολύ..
σ' αυτά τα χιλιόμετρα που λές, χωρίς απότομα ανοίγματα του γκαζιού έκαψα περίπου 6 λιτρα στα 100 και είχα εκπλαγεί γιατί περίμενα αρκετά περσσότερο. άρα μιλάμε για 300-320 περίπου κμ το ντεπόζιτο..
από ότι έχω καταλάβει στην μέχρι τώρα συμβίωση με τη καλή μου, το θεμα είναι να μην οδηγείς πάνω απο της 8-9 χιλιάδεσ στροφές, στο ξέσπασμα δηλαδή του κινητήρα, για να κρατήσεις την κατανάλωση χαμηλά. πάνω απο τις 9 πίνει, και πίνει και πολύ..
Ναι ε? Καλο αυτο..dimokritos έγραψε:έχει την ίδια κατανάλωση με το απλό

Με το CBFακι μου το πολύ μέχρι 280χλμ, μετά άναβε λαμπακι.
Κατάλαβα, μετά τις 9χ.σ. ξυπνάει το Θηρίο!!!από ότι έχω καταλάβει στην μέχρι τώρα συμβίωση με τη καλή μου, το θεμα είναι να μην οδηγείς πάνω απο της 8-9 χιλιάδεσ στροφές, στο ξέσπασμα δηλαδή του κινητήρα, για να κρατήσεις την κατανάλωση χαμηλά. πάνω απο τις 9 πίνει, και πίνει και πολύ..

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση!!
- Frezas
- Model: MT09
- Επικοινωνία:
Αρτεμης, ο Δημοκριτος μαλλον εννοει μαζι με τη ρεζερβα 300Κμ, οποτε υπολογισε λαμπακι, με τις ταχυτητες που λες περιπου στα 240-260Κμ και βαλε και καμοια 50αρια με ρεζερβα, αλλα σε πιο χαλαρους ρυθμους.
-
- Επικοινωνία:
ναι, μαζί με ρεζέρβα εννοώ. αλλά με πιάνει ενα αδικαιολόγητο άγχος να βρώ βενζινάδικο απο τη στιγμή που μπεί η ρεζέρβα. ενώ έχουμε ακόμα 3μισι λίτρα για φάγωμα..

A, ok!! Ειπα κ εγω....
Σημ.: **Άρτεμις**

Σημ.: **Άρτεμις**

Έχω ακούσει οτι η λύση για το άγχος αυτονομίας της βενζίνης ακούει στο όνομα BMW 1200GS και άλλα παρόμοια 
Φυσικά δεν είναι φέϊζερ! Ανέβασε καμιά φωτό απο το μηχανάκι σου Άρτεμη

Ναι αμέ!!Toumpas έγραψε: Ανέβασε καμιά φωτό απο το μηχανάκι σου Άρτεμη

Μόλις το πάρω!!!

(το έχω παραγγείλει και είμαι στο στάδιο της αναμονης....)
Σημειωση: ΆΡΤΕΜΙΣ

- Billy_BMW
- Τοποθεσία: Bayerische Motoren Werke - Niederlassung Zentrum Munchen
- Επικοινωνία:
Το Adventure όχι το απλό παίρνει 37 λίτρα συνολικά και έχει πλήρης αυτονομία (ωσότου να αδειάσει) 600 χλμ. με normal οδήγηση.Toumpas έγραψε:Έχω ακούσει οτι η λύση για το άγχος αυτονομίας της βενζίνης ακούει στο όνομα BMW 1200GS και άλλα παρόμοια
Δείκτης Βενζίνης
Καλησπέρα!!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω το fazer 600 '06. Όταν τελειώνει η βενζίνη αναβοσβήνει η τελευταία μπάρα ή δεν υπάρχει κάποια ένδειξη που σε ενημερώνει ότι τελειώνει και απλά όταν πέφτει στην τελευταία γραμμή πρέπει να βάλω για να είμαι ήρεμος; Αν αναβοσβήνει πόσα χλμ περίπου έχω περιθώριο να κάνω μέχρι να βάλω βενζίνη. Ευχαριστώ
Re: Δείκτης Βενζίνης
Έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές...
Ανάλογα την οδήγηση παίζει από 30-50 χιλιόμετρα.
Παλιά συμφορουμίτης είχε δημοσιεύσει φωτό με το F-Trip να γράφει 72 χιλιόμετρα !!! - φυσικά με υπεροικονομική οδήγηση...
Καλά είναι πάντως να μην το ρισκάρεις και όταν ανάβει η ρεζέρβα να ανεφοδιάζεσαι το ταχύτερο δυνατόν. Και γιατί αν μείνεις το σπρώξιμο είναι βάρβαρο, και γιατί κινδυνεύεις να ρουφήξει κάνενα σκουπιδάκι ή κατακάθι και να τρέχεις για καθάρισμα μπεκ ψεκασμού...
Ανάλογα την οδήγηση παίζει από 30-50 χιλιόμετρα.
Παλιά συμφορουμίτης είχε δημοσιεύσει φωτό με το F-Trip να γράφει 72 χιλιόμετρα !!! - φυσικά με υπεροικονομική οδήγηση...
Καλά είναι πάντως να μην το ρισκάρεις και όταν ανάβει η ρεζέρβα να ανεφοδιάζεσαι το ταχύτερο δυνατόν. Και γιατί αν μείνεις το σπρώξιμο είναι βάρβαρο, και γιατί κινδυνεύεις να ρουφήξει κάνενα σκουπιδάκι ή κατακάθι και να τρέχεις για καθάρισμα μπεκ ψεκασμού...
- Jo.Da.
- Moderator
- Model: FZ6
- Model year: 2005
- Επικοινωνία:
Re: Δείκτης Βενζίνης
Όταν η τελευταία μπάρα στη βενζίνη αρχίσει να αναβοσβήνει σημαίνει ότι έχεις μπει στη ''ρεζέρβα''...
Τώρα πόσα χλμ μπορείς να διανύσεις με τη ρεζέρβα μέχρι να μείνεις από καύσιμο δεν το έχω δοκιμάσει...
Συνήθως μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει μπαίνω στο 1ο βενζινάδικο που συναντώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Η μέγιστη απόσταση που έχω διανύσει με ρεζέρβα είναι 30 χλμ με χαμηλές ταχύτητες (γύρω στα 100km/h)...

Τώρα πόσα χλμ μπορείς να διανύσεις με τη ρεζέρβα μέχρι να μείνεις από καύσιμο δεν το έχω δοκιμάσει...
Συνήθως μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει μπαίνω στο 1ο βενζινάδικο που συναντώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Η μέγιστη απόσταση που έχω διανύσει με ρεζέρβα είναι 30 χλμ με χαμηλές ταχύτητες (γύρω στα 100km/h)...

Γιάννης ο tirbouchon-άκιας (Iσορροπημένα ανισόρροπος)
Θ.
Peace of mind (in need)!!!
Θ.
Peace of mind (in need)!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης