Καλημέρα σε όλους,
Τις τελευταίες μέρες έχω ενα πρόβλημα με το ignition. Όλα καλά όταν γυρνάω το κλειδί, η μηχανή ανάβει κανονικά. Όμως αν το γυρίσω ελάχιστα προς τα αριστερά, υπάρχει ενα μικρό σημείο μεταξύ off και on, που σβήνουν τα ηλεκτρικά (και κινητήρας).
Με αγχώνει πολύ προφανώς γιατί φοβάμαι μήπως συμβεί στο δρόμο. Απ'όσο διαβάζω πρόκειται για φθαρμένο κλειδί και μύλο; Η ερώτηση μου είναι ποια είναι τα βήματα για να φτιάξω το πρόβλημα; Πρέπει να αλλάξω όλο το σετ; Υπάρχει περίπτωση κάποιος κλειδαράς να μπορεί να ανοίξει το μύλο και να δει αν επιδιορθώνεται ή δεν αξίζει τον κόπο / δεν γνωρίζουν;
Αν θυμάμαι καλά είχα ακούσει πιο παλιά στο συνεργείο που πάω να αναφέρουν σε άλλον πελάτη με παρόμοιο πρόβλημα να βγάλει λίγο πιο χοντρό κλειδί. Είναι αυτό μια βιώσιμη λύση;
Ευχαριστώ πολύ!
ΚΛΕΙΔΙ - ΣΒΗΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ
- SoR_gr
- Administrator
- Model: FZ6 S2
- Model year: 2007
- Επικοινωνία:
Re: ΚΛΕΙΔΙ - ΣΒΗΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ
για αρχή, πιστεύω φταίει το κλειδί σου.
το δικό μου, το 1 (αυτό που χρησιμοποιω συνέχεια) εχει φθαρεί και βγαίνει απο την κλειδαριά.
το 2ο λειτουργεί κανονικά.
αν βγάλεις νέο κλειδί, θα πρέπει να στο προγραμματίσουν με το Immobilizer.
πχ
πήγα να βγάλω 2ο κλειδί,
πλήρωσα 7-10€ το κλειδί απο την γιαμαχα
πλήρωσα "κόψιμο" του στον κλειδαρα 5-7€
και μετά πήγα με το κόκκινο κλειδί στην Yamaha και μου "περασε" τα 2 μαύρα που έχω πλέον. Με χρέωσε κανα 40αρι €.
το δικό μου, το 1 (αυτό που χρησιμοποιω συνέχεια) εχει φθαρεί και βγαίνει απο την κλειδαριά.
το 2ο λειτουργεί κανονικά.
αν βγάλεις νέο κλειδί, θα πρέπει να στο προγραμματίσουν με το Immobilizer.
πχ
πήγα να βγάλω 2ο κλειδί,
πλήρωσα 7-10€ το κλειδί απο την γιαμαχα
πλήρωσα "κόψιμο" του στον κλειδαρα 5-7€
και μετά πήγα με το κόκκινο κλειδί στην Yamaha και μου "περασε" τα 2 μαύρα που έχω πλέον. Με χρέωσε κανα 40αρι €.
"Never regret a day in your life: good days give happiness, bad days give experience, worst days give lessons, and best days give memories."
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης