Χειμερινά γάντια - Πείτε καμιά ιδέα
Χειμερινά γάντια - Πείτε καμιά ιδέα
Καλησπέρα παίδες και καλό χειμώνα.
Πρέπει όπου να ναι να αγοράσω γαντάκια.
Τα κριτήρια είναι τα γνωστά, να είναι ζεστά, αδιάβροχα και με όσο καλύτερη εφαρμογή.
Θα πάω να δοκιμάσω μέχρι και γάντια σκι, αλλά αν έχετε καμιά καλή εμπερία, ρίχτε την
Και να πείτε και σε τι θερμοκρασίες έχουν χρησιμοποιηθεί.
Ευχαριστώωωωωω
Πρέπει όπου να ναι να αγοράσω γαντάκια.
Τα κριτήρια είναι τα γνωστά, να είναι ζεστά, αδιάβροχα και με όσο καλύτερη εφαρμογή.
Θα πάω να δοκιμάσω μέχρι και γάντια σκι, αλλά αν έχετε καμιά καλή εμπερία, ρίχτε την
Και να πείτε και σε τι θερμοκρασίες έχουν χρησιμοποιηθεί.
Ευχαριστώωωωωω
- jskf16
- Model: -
- Model year: 2012
- Επικοινωνία:
Re: Χειμερινά γάντια - Πείτε καμιά ιδέα
Dainese JERICO gore-tex..εγγυηση!!
καμια 120αρα κανουν αν θυμαμαι καλα....
θερμοκρασιες χειμωνικες δε θα βγω και στα χιονια με τη μηχανη

- skouliki_mark
- Επικοινωνία:
Προσεξε μονο φιλε μου μην ειναι πολυ σκληρα...στο λεω γιατι πηρα κατι frank thomas πριν 1 χρονο και ηταν κουτσουρα..καλες αγορες 

ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.........FAZER FOR EVER
το πρόβλημά μου είναι ότι πολλές φορές δουλεύω βράδυ στον Άγιο Στέφανο, και φεύγω στις 2 το πρωί. Οπότε η θερμοκρασία σε αυτή τη περίπτωση είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Γι αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η θερμοκρασία. Ούτε γω θα βγω στα χιόνια....αλλά αν είναι στις μισές διαδρομές να ξυλιάζουν τα χερια μου...
Οτι και να παρεις θα χρειαστης και ενα ζευγαρι ισοθερμκα για καλλητερα αποτελεσματα..
Υπολογισετα στα εξοδα..
Υπολογισετα στα εξοδα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΑΠΛΑΝΙ την Τρί 23 Σεπ 2008, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΑΜΟΣ
- Billy_BMW
- Τοποθεσία: Bayerische Motoren Werke - Niederlassung Zentrum Munchen
- Επικοινωνία:
Σημαντικά θα έλεγα πριν την αγορά...
Η φόδρα να είναι καλά ραμένη στο εσωτερικό του γαντιού ώστε βγάζοντας-βάζοντας το γάντι να μην μπαινοβγαίνει και αυτή.
Ο αντίχειρας να εφαρμόζει σωστά μέσα στο γάντι (να μην είναι κοντό σε αυτό το σημείο)αλλιώς θα σε πιάσει πόνος στην παλάμη της ευθείας απο το μικρό δάκτυλο αφού δεν θα αγκαλιάζει σωστά το χέρι τα γκριπ και θα πέφτει εκεί όλο το βάρος.
Να μην είναι πολύ παχιά γιατί θα "χάνεις" την αίσθηση.
Οι άκρες να καλύπτουν το μπουφάν ώστε να μην διαπερνά κρύος αέρας.
Πρωσοπική επιλογή επειδή ποτέ δεν μπορούσα να οδηγήσω με φαρδιά γάντια(όπως τα περισσότερα χειμερινά)....
Πέρνω κάποιο mid-season με όσο πιο λεπτή φόδρα γίνεται και απο μέσα στο πολύ κρύο μεταξωτά γάντια και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.(Τα μεταξωτά έχουν 10 ευρώ της spidi στο MOTOMARKET εκεί έχει και μεγάλη γκάμα απο τα υπόλοιπα).
Η φόδρα να είναι καλά ραμένη στο εσωτερικό του γαντιού ώστε βγάζοντας-βάζοντας το γάντι να μην μπαινοβγαίνει και αυτή.
Ο αντίχειρας να εφαρμόζει σωστά μέσα στο γάντι (να μην είναι κοντό σε αυτό το σημείο)αλλιώς θα σε πιάσει πόνος στην παλάμη της ευθείας απο το μικρό δάκτυλο αφού δεν θα αγκαλιάζει σωστά το χέρι τα γκριπ και θα πέφτει εκεί όλο το βάρος.
Να μην είναι πολύ παχιά γιατί θα "χάνεις" την αίσθηση.
Οι άκρες να καλύπτουν το μπουφάν ώστε να μην διαπερνά κρύος αέρας.
Πρωσοπική επιλογή επειδή ποτέ δεν μπορούσα να οδηγήσω με φαρδιά γάντια(όπως τα περισσότερα χειμερινά)....
Πέρνω κάποιο mid-season με όσο πιο λεπτή φόδρα γίνεται και απο μέσα στο πολύ κρύο μεταξωτά γάντια και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.(Τα μεταξωτά έχουν 10 ευρώ της spidi στο MOTOMARKET εκεί έχει και μεγάλη γκάμα απο τα υπόλοιπα).
- koulis
- Model: FZ1
- Επικοινωνία:
.(Τα μεταξωτά έχουν 10 ευρώ της spidi στο MOTOMARKET εκεί έχει και μεγάλη γκάμα απο τα υπόλοιπα).
σορυ αλλα δεν ειναι κ τοσο καλα της spidi τα χω δοκιμασει.θελω να δοκιμασω τα ισοθερμικα της ixs που ειναι λιγο πιο χοντρα κ fleece αλλα ειναι κ στα 25 ευρω τα ατιμα!!
σορυ αλλα δεν ειναι κ τοσο καλα της spidi τα χω δοκιμασει.θελω να δοκιμασω τα ισοθερμικα της ixs που ειναι λιγο πιο χοντρα κ fleece αλλα ειναι κ στα 25 ευρω τα ατιμα!!
Ocean Depth '07:Racefit Growler CF slip-on,Cat gutted,CA led tailight,Custom led turn signals,MRA DB,Ohlins,GPR,Yamaha belly/gel seat/protectors/rear hugger,EK 520 Gold chain 16/45,SH V.4,Pazzo,Evotech FE,ARacing,Beowulf,Conti Sport Attack 2 190/50
- Alex
- Επικοινωνία:
jskf16 έγραψε:Dainese JERICO gore-tex..εγγυηση!!
+1 αυτα ειναι για γρηγορους!εσυ γιατι τα πηρες?

Yamaha R1-Scott voltage-?
- jskf16
- Model year: 2012
- Επικοινωνία:
αυτοι με τα CSS προβλεπεται ..καποιοι με τα Riding βαζουν τα γαντια της νοικοκυρας που ειναι για μπουγαδαAlex έγραψε:jskf16 έγραψε:Dainese JERICO gore-tex..εγγυηση!!
+1 αυτα ειναι για γρηγορους!εσυ γιατι τα πηρες?![]()

- Alex
- Επικοινωνία:
εμεις απο τα riding βαζουμε μπουγαδα επειδη τερματιζουμε 15 λεπτα πιο γρηγορα απο αλλους και εχουμε χρονο.....και για μπουγαδες!!!
Yamaha R1-Scott voltage-?
Εγώ αγόρασα αυτά πέρισυ το χειμώνα:
http://www.fazerclub.eu/forumx/viewtopi ... =21&t=5786
Σημειωτέον οτι τα γάντια είναι πολύ ζεστά και τα συνηστώ σε μακρινές χειμερινές διαδρομές. Για μέσα στην Αθήνα δεν κάνουν, είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ζεστά.
http://www.fazerclub.eu/forumx/viewtopi ... =21&t=5786
Σημειωτέον οτι τα γάντια είναι πολύ ζεστά και τα συνηστώ σε μακρινές χειμερινές διαδρομές. Για μέσα στην Αθήνα δεν κάνουν, είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ζεστά.

Φίλε μου μπορείς να μου πεις μοντέλο, να το ψάξω?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Τελικά κατέληξα
http://www.motomarket.gr/pindex.php?&fi ... xml&id=153
Μόνο που το παράγγειλα από έξω. Συνολικά από 128€ μου ήρθε 70$.
Τελικά ο Έλληνας είναι κλέφτης
http://www.motomarket.gr/pindex.php?&fi ... xml&id=153
Μόνο που το παράγγειλα από έξω. Συνολικά από 128€ μου ήρθε 70$.
Τελικά ο Έλληνας είναι κλέφτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης