Η amg χορηγος της ducati corse

για τους γρήγορους
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tsaves
Model: MT09
Επικοινωνία:

Η amg χορηγος της ducati corse

Δημοσίευση από tsaves »

Στα χνάρια της πρωτοποριακής συνεργασίας FIAT - YAMAHA

Ανακοινώθηκε προχτές το βράδυ στην Εκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες. Η Ducati και η AMG (βελτιωτικός κλάδος της Mercedes-Benz) κατέληξαν σε μια μορφή συνεργασίας η πρώτη εκδήλωση της οποίας είναι η χορήγηση των Γερμανών προς την ομάδα MotoGP.
Οι φήμες κυκλοφορούσαν έντονες τον τελευταίο μήνα, μαζί με πολλές άλλες, όπως ότι η Fiat θα μεταπηδούσε και αυτή στην Ducati με τη φυγή του Valentino Rossi. Είναι επίσης η πρώτη επίσημη χορηγία της Ducati Corse για το 2011.

Με τον Rossi ταλαιπωρημένο μετά την εγχείριση στον ώμο στην Ιταλία, στην ανακοίνωση της συνεργασίας παραβρέθηκε ο Nicky Hayden, δίπλα σε μια Ducati Diavel και μία Mercedes-Benz CLS 63 AMG. Όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία, ο Hayden, "Κοίτα, αν αυτή είναι η μοτοσυκλέτα μου και εκείνο το αυτοκίνητό μου, θα έλεγα ότι είμαι μια χαρά". Είναι κι αυτός ένας τρόπος να το δει κανείς…

Μπορεί η ανακοίνωση να αναφέρει τη λέξη συνεργασία, όμως πέρα από την ανάμειξη της AMG στα MotoGP, δεν είναι γνωστό τι θα κάνουν οι Ιταλοί για τους Γερμανούς.
Δεν είναι βέβαια απίθανο αντίστοιχα η Ducati να χορηγήσει τις αγωνιστικές προσπάθειες της AMG.

"Στο πρόσωπο της AMG βρήκαμε έναν συνεργάτη που ανταποκρίνεται απόλυτα στις εταιρικές μας αξίες, δηλαδή τις υψηλές επιδόσεις, τους αγώνες, τον ενθουσιασμό και την ιδιαίτερη άποψη για τη σχεδίαση και αισθητική", είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati, Gabriele del Torchio.

Link

πηγη.http://www.0300.gr/
ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ
ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ ΧΑΜΟΥ......
ΑPRILIA TUONO Κ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ .......
JAPAN ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ,,,,,,,,,,,,,
Ciao, Super Sic

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγωνιστικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης