Εχω το Fz400 το οποίο είναι ολόιδιο με το FZS600. Μόνο το μοτέρ αλλάζει. Ενώ το κυκλοφορούσα, έκανα μια μικρή στάση και μόλις ξαναέβαλα μπροστά μετά από ένα δευτερόλεπτο η μηχανή έσβυσε και δεν ξαναπήρε. Τσέκαρα TPS, πηνίο χρονισμού, πολλαπλασιαστές, ανορθωτή, αισθητήρα συμπλέκτη, αισθητήρα σταντ, όλα καλά. Λεω θα είναι ηλεκτρονική και βρήκα μια και μου ηρθε μετά από κανα μηνα αλλά δεν... (με κοροιδεψανε λέω...

) Αγόρασα μια ηλεκτρονική από κίνα, χωρις όνομα κλπ.. γενικής χρήσης θα την έλεγα, και η μηχανή δουλευει! αλλά δεν έχω ενδείξεις στροφομετρου, και δεν αποδίδει στις ψηλες στροφές. Επίσης δεν σβήνει με το σταντ κατεβασμένο. Οποτε ξανασκεφτομαι μήπως καποιο καλώδιο από αυτά που πανε στην ηλεκτρονική έχει λαθος τάση ή κακή γειωση. Ξερει κανείς τι τασεις πρέπει να μετρήσω στα καλώδια? Μου κανει εντύπωση το μαυρο καλώδιο, που είναι γειωμένο με το διακόπτη κλειστό, αλλά εχει 12v με το διακόπτη ανοικτό. Έχει ιδέα κανείς? Στο ηλεκτρολογικό σχέδιο ακολουθώ τη διαδρομή του μαύρου, αλλά δεν βγάζω ακρη τι τάση πρέπει να μετρήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον ενδιαφερθεί να μου απαντίσει
Υ.Γ. αν κάνω τσεκ με τη γνησια ηλεκτρονική το TPS, το μανιουαλ λεει πως, το στροφόμετρο δείχνει 5000, που σημαίνει ότι το στροφόμετρο και το tps δουλεύουν όπως και ο επεξεργαστής της ηλεκτρονικής! αυτό ενισχύει την υποψία για λάθος ταση σε κάποιο καλώδιο.