σκιαθος

Προτάσεις και απορίες για εκδρομές...μάθετε οτι θέλετε για τους μελλοντικούς σας προορισμούς.
Απάντηση
petros_fz6
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: Τρί 15 Μαρ 2011, 19:08
Επικοινωνία:

σκιαθος

Δημοσίευση από petros_fz6 »

Καλησπερα σε ολους και καλο καλοκαιρι! ηθελα να ρωτησω αν εχει παει καποιος σκιαθο με το fazerακι του γιατι εχω ακουσει οτι εχει χωματοδρομους και δε θα ηθελα ουτε να αρπαξω καμια τουμπα ουτε να σπασω το μηχανακι μου. ηενικα το βαζω σε χωματοδρομους βατους,δεν το λυπαμαι...αλλα δεν ξερω ποσο ασχημοι ειναι και κατα ποσο θα ευχαριστηθω το νησακι!καθε γνωμη και συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη!ευχαριστω!

Άβαταρ μέλους
manos_mas
Δημοσιεύσεις: 679
Εγγραφή: Δευ 02 Φεβ 2009, 21:24
Model: FZ6
Model year: 2007
Τοποθεσία: Βύρωνας
Επικοινωνία:

Re: σκιαθος

Δημοσίευση από manos_mas »

οι περισσοτερες παραλιες ειναι προσβασιμες με ασφαλτο . Γενικα ειναι πολυ ευκολο το νησι . Να σκεφτεις οι περισσοτεροι κινουνται με τα ΚΤΕΛ . Ολες οι γνωστες παραλιες ειναι 100 μετρα απο την κεντρικη ασφαλτο. Αν και ειχα παει με αμαξι γενικα δεν θα εχεις προβλημα. Εχει καποιες που εχουν χωματοδρομο αλλα αυτες ειναι λιγες.
Αν θες να πας σε αυτες που ειναι δυσπροσιτες υπαρχουν και τα καραβακια που σε πανε σε αυτες. Εγω ειχα κατεβει σε κανα - δυο με το αμαξι που ειχαν χωματοδρομο και θα εβαζα και το μηχανακι σε αυτες. ( αλλα αυτο ειναι στην προσωπικη κριση του καθενος ) Αν νομιζεις οτι δεν θες να πας την μηχανη σε χωμα , νοικιασε ενα μικτο εντουρακι για 1-2 μερες , αν δεν θες να πας με καραβακι .
Σε γενικες γραμμες ειναι βολικο νησι . Γνωμη μου μην το φοβασαι .

Άβαταρ μέλους
karpin
Δημοσιεύσεις: 507
Εγγραφή: Τρί 12 Αύγ 2008, 03:28
Model: FZ1
Model year: 2008
Τοποθεσία: 8.8.8.8
Επικοινωνία:

Re: σκιαθος

Δημοσίευση από karpin »

ειχα παει το 2008 υπηρχαν τοτε καποιες παραλίες που για να πας περνούσες απο χώμα αρκετά κακό, το φαζερ δεν πάει, εγώ είχα νοικιάσει ένα baggy 2 μέρες τότε σχετικά φτηνά 25 ευρώ την μέρα και όργωσα το χώμα :D Αν βρεθείς σε αυτές τις παραλίες καλο είναι να έχεις νερό γιατί δεν υπήρχε τοτε τίποτα απο bar η ομπρέλες και γενικά ήσυχες απο κόσμο παραλίες. :/abwave::)
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

Άβαταρ μέλους
Arhs
Δημοσιεύσεις: 351
Εγγραφή: Πέμ 11 Φεβ 2010, 01:57
Model: FZ6 S2
Model year: 2009
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Re: σκιαθος

Δημοσίευση από Arhs »

Δουλευα 3 χρονια σκιαθο και εχω παει με την μηχανη ο κεντρικος δρομος ειναι ασφαλτινος οι χωματοδρομοι που καταλιγουν στις παραλιες ειναι βατα για ολα τα στρεετ μηχανακια κανα δυο παραλιες απο τις τοσες που εχει η σκιαθος ειναι με χωμα κ αμμο και εκει ξεκινας τα μπαντιλικια λογο κακης προσφυσης.....
Σε γενικες γραμμες στο 90% το δικτυο ειναι προσβασιμο για μηχανες δρομου μην κολας ορμα!!!
καλες διακοπες σε ενα απο τα πιο ομορφα νησια της ελλαδος :/abwave::)

petros_fz6
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: Τρί 15 Μαρ 2011, 19:08
Επικοινωνία:

Re: σκιαθος

Δημοσίευση από petros_fz6 »

σας ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας!τεινω προς το οτι θα την παρω τελικα...ακομα κ το δωματιο που εχω βρει λεει οτι εχει χωματοδρομο...αλλα ποσο χαλια θα ειναι μωρε πια;;;κ οπου δεν παει...ειναι απλο δεν παω!και παλι σας ευχαριστω...αν θυμηθειτε κατι η οποιος αλλος θα ηθελε να προσθεσει κατι με μεγαλη μου ευχαριστηση...καθε γνωμη μετραει!καλες διακοπες σε ολους μας!!!

Άβαταρ μέλους
bill_ex
Moderator
Δημοσιεύσεις: 606
Εγγραφή: Παρ 25 Ιουν 2010, 19:34
Model: FZ1
Model year: 2006
Επικοινωνία:

Re: σκιαθος

Δημοσίευση από bill_ex »

Μπες στο google earth και στο street view να δεις στο περιπου τους δρομους... ειναι εικονες τριετιας οποτε μονο καλυτερα θα ειναι οι δρομοι.
Ο φλώρος (Carduelis Chloris) είναι ένα μεγαλόσωμο με αγέρωχο παράστημα στρουθιόμορφο πουλί που ανήκει στην οικογένεια των σπιζών. Είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πουλί λόγω του εύηχου και γεμάτου τρίλιες κελαηδήματός του.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ταξιδιωτικές προτάσεις-απορίες”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες